Moderatörler neden böyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama 1 değil 2 değil ki dostum, seni de anlıyorum ama bıktık artık yani.
Böyle kurallar hoşuna gidebilir veya gitmeyebilir. Bu forum ilk kurulduğundan beri kurallar böyle. Çok isteyenler oldu fakat değişmeyecek. Ben de değişmesini istemeyenlerdenim. İnternet mecrasında özgürsünüz, hoşunuza giden veya size uyan kurallarla yönetilen platformlarda vakit geçirebilirsiniz.

Ya İbrahim, sizler konuları onaylarken 100 tane yazım hatası oluyor, bunu yapan moderatörlere kim ceza versin?
Moderatörlerin özel hayatı yok mu? Her gün, açılan yüzlerce konu var. Bunların hepsini takip etmenin imkanı yok.
Ayrıca size ufak bir tavsiye vereyim; "ve" edatından önce virgül kullanılmaz. Sadece ufak bir tavsiye.

Uyarıların minimum 1 gün olduğu zamanlarda, hep minimum 1 saate indirilsin denildi.

İndirildi, şimdi de ilk etapta uyarı olmasın deniliyor.

Bu böyle gider.

Sürekli hatalarını görüp uyardığımız, uyarıda da uyardığımız kullanıcılar bile rahat rahat yazmaya devam ediyor.

1 saatliğine denetime geçip, açılan konuları görseniz; sinirden herkese 1 haftalık uyarı vermeye başlarsınız.

Anlıyorum, uyarı almak can sıkıcı, kısıtlanıp mesaj yazamamak can sıkıcı. Ama kurallar böyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…