Arkadaş çok güzel konuya parmak basmış. Yoğunluk bir bahane değil. Ayrıca bildiğim kadarıyla konular belli bir sıra ile onaylanıyor. Biz hata yaptığımızda anında cezayı yiyoruz. O zaman onlar da yapmayacak.
Bildiğim kadarıyla cezalar hafifletilmiş. Ben de ceza alıyorum, etrafa öfke saçıyor muyum? Öfke saçınca elinize ne geçecek? Mikail Fidanın mesaisine yakalanmışssınız ne diyeyim.
Ek olarak hatalı gördüğünüz mesajları raporlarsanız, düzeltip ceza verirler. Demek ki sizin gönderdiğiniz hatalı mesajları biri raporluyor. Ben de elimden geldikçe düzgün yazmaya özen gösteriyorum fakat bazen ufak hatalar oluyor. Eskiden bu ufak hataların cezası vardı. Şimdi düzeltiyorlar fakat ceza vermiyorlar.
Örneğin yanlış yere virgül atmıştım. Eskiden olsa 1 saat ceza. Şimdi bildirim geldi.
Kanka oda şarj eden makineni nereden aldın söylesene, bizim evin odasının şarjı bitmek üzere ben de almak istiyorum. O yüzden o kadar tepki verdim.
Raporla diyen arkadaşlara:
Eki Görüntüle 501408
Hocam bana noktalama işaretinden önce boşluk bıraktım diye uyarı vermek yerine kendiniz daha dikkatli olsanız daha iyi olur, sevgiler. Eki Görüntüle 501410