Moderatörlerden memnun değilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar,
Şu an sinirim tazeyken sorunumu dile getirmek istiyorum. Bir konu açmaya çalışsak ya 30 dakika onaylanma ya da sebebi belirtilmeden konunun silinmesi ile karşı karşıyayım. Konu bölümleri, kurallara dikkat ederek ne kadar konu oluştursam da bu sıkıntılar yaşanmakta. Foruma yeni moderatör alımı vs. olduğu konusunda fikrim yok fakat aşırı derecede memnun değilim. Bu konuda forum yöneticilerinin bu gevşek tutum konusunda elinden geleni yapacağını umuyorum. Belki ilerleyen zamanlarda durumlar değişir, değişene kadar forumu bırakıyorum.
@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Şikayetlerinizin sebebini anlıyoruz. Konuların geç onaylanmasının tek sebebi Sosyal'de her geçen gün artan üye sayısıyla beraber belirli dönemlerde büyük yoğunluk görünmesidir. Yoğun olunan zamanlarda konular da raporlar da geç işlem görebilirler.

Konunuz silindiyse muhakkak geçerli bir sebebi vardır ancak elimizden geldiğince bildirim göndermeye çalışıyoruz. Konular siliniyorsa muhtemelen uygunsuz, korsan ya da kopyala/yapıştır bir konu olmasından kaynaklanıyordur.

Moderasyon kadrosuna zaman zaman yeni arkadaşlar katılsa da onlar da kısa süre içerisinde sistemi öğreniyor ve ona göre davranıyorlar. Ancak bazen ufak hatalar olabilmekte ve bunlar da en kısa sürede düzeltilmektedir. Rahatsız olduğunuz ya da haksız bulduğunuz her türlü durum için rapor sisteminden bize ulaşarak durumu bildirebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…