2 208247 Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 3.384 Çözümler 38 27 Temmuz 2020 #21 Mirtake dedi: Evet, drop oyunun donması demek değil mi zaten? Genişletmek için tıkla... Evet, aynı şey. Ayrıca "drop", "donma" gibi konu başlıklarını "FPS düşmesi" olarak değiştiriyoruz.
Mirtake dedi: Evet, drop oyunun donması demek değil mi zaten? Genişletmek için tıkla... Evet, aynı şey. Ayrıca "drop", "donma" gibi konu başlıklarını "FPS düşmesi" olarak değiştiriyoruz.
Mirtake Centipat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 42 27 Temmuz 2020 #22 kandes2 dedi: FPS'in 100'den 0'a düşmesi FPS droptur, yani FPS düşmesi. Genişletmek için tıkla... FPS düşmesi olduğu doğru ama bunu okuyan biri FPS'in 20'ye mi düştüğünü 0'a mı düştüğünü nereden bilecek?
kandes2 dedi: FPS'in 100'den 0'a düşmesi FPS droptur, yani FPS düşmesi. Genişletmek için tıkla... FPS düşmesi olduğu doğru ama bunu okuyan biri FPS'in 20'ye mi düştüğünü 0'a mı düştüğünü nereden bilecek?
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Temmuz 2020 #23 Mirtake dedi: FPS düşmesi olduğu doğru ama bunu okuyan biri FPS'in 20'ye mi düştüğünü 0'a mı düştüğünü nereden bilecek? Genişletmek için tıkla... Konu içeriğinde belirttim diyordun.
Mirtake dedi: FPS düşmesi olduğu doğru ama bunu okuyan biri FPS'in 20'ye mi düştüğünü 0'a mı düştüğünü nereden bilecek? Genişletmek için tıkla... Konu içeriğinde belirttim diyordun.
Vandal Picopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 99 27 Temmuz 2020 #24 Başlığı bu sorundan muzdarip olan bir kişi Google'da aradığı zaman çabuk bulması için değiştiriyorlar. Bence fena değil sonuçta bu site birilerini ağırladıkça ekmek yiyor.
Başlığı bu sorundan muzdarip olan bir kişi Google'da aradığı zaman çabuk bulması için değiştiriyorlar. Bence fena değil sonuçta bu site birilerini ağırladıkça ekmek yiyor.
Mirtake Centipat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 42 27 Temmuz 2020 #25 kandes2 dedi: Konu içeriğinde belirttim diyordun. Genişletmek için tıkla... Başlıktakiyle konunun içeriğindeki yazının farklı olduğundan bahsediyordum.
kandes2 dedi: Konu içeriğinde belirttim diyordun. Genişletmek için tıkla... Başlıktakiyle konunun içeriğindeki yazının farklı olduğundan bahsediyordum.
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 27 Temmuz 2020 #26 Bana da olmuştu ama raporlayınca değiştiriyorlar, bu arada bütün moderatörlere kolay gelsin gerçekten çok emek veriyorlar.
Bana da olmuştu ama raporlayınca değiştiriyorlar, bu arada bütün moderatörlere kolay gelsin gerçekten çok emek veriyorlar.
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.006 Makaleler 4 Çözümler 49 27 Temmuz 2020 #27 9 Uyarı aldıktan sonra yazışıma dikkat etmeyi başarabildim. Alakasız ama söylemek istedim.