Dc021x Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 434 Çözümler 5 9 Mayıs 2021 #1 Merhaba Call of Duty severler. Modern Warfare 3'ün sonunda her şey birmiş, hiçbir şey kalmamış olsa da hikayenin devamı olsa, sizce neler olurdu? Hayal edip fikirlerimizi paylaşmak güzel olurdu. Ben başlatıyorum: Nikolai, Price'ı almaya gelmiştir.
Merhaba Call of Duty severler. Modern Warfare 3'ün sonunda her şey birmiş, hiçbir şey kalmamış olsa da hikayenin devamı olsa, sizce neler olurdu? Hayal edip fikirlerimizi paylaşmak güzel olurdu. Ben başlatıyorum: Nikolai, Price'ı almaya gelmiştir.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Mayıs 2021 #2 Bari reboot Modern Warfare'ı yapsaydık. Neredeyse hiçbir şey kalmadı Modern Warfare 3'ün sonunda. Bir tek price baba kaldı.
Bari reboot Modern Warfare'ı yapsaydık. Neredeyse hiçbir şey kalmadı Modern Warfare 3'ün sonunda. Bir tek price baba kaldı.
Dc021x Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 434 Çözümler 5 9 Mayıs 2021 #3 körbiginar dedi: Bari reboot Modern Warfare'ı yapsaydık. Neredeyse hiçbir şey kalmadı Modern Warfare 3'ün sonunda. Bir tek price baba kaldı. Genişletmek için tıkla... Doğru, acaba konuyu rapor edip değiştirsek mi?
körbiginar dedi: Bari reboot Modern Warfare'ı yapsaydık. Neredeyse hiçbir şey kalmadı Modern Warfare 3'ün sonunda. Bir tek price baba kaldı. Genişletmek için tıkla... Doğru, acaba konuyu rapor edip değiştirsek mi?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Mayıs 2021 #4 Dc021x dedi: Doğru, acaba konuyu rapor edip değiştirsek mi? Genişletmek için tıkla... Deneyebiliriz.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 9 Mayıs 2021 #5 Hocam reboot Modern Warfare yapalım mı hem daha güzel ve mantıklı olur?