TEST LİAN Centipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 848 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Eylül 2022 #1 RAM 16 Ekran kartı 3050 ti Anakart Hp Pavillion İşlemci İ7 11370H Merhaba oyuna yeni başladım yeni indirdim 2 el attıktan sonra böyle oldu ne yapmalıyım? Dosya Ekleri F3A3605F-7F3C-43ED-B099-CD3A084A578D.jpeg 185,3 KB · Görüntüleme: 64
enes acu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.673 Çözümler 3 1 Eylül 2022 #2 Server kaynaklıdır genelde ondan oluyor. Artı 0 Eksi
KS KS TEST LİAN Centipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 848 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Eylül 2022 #3 enes acu dedi: Server kaynaklıdır genelde ondan oluyor. Genişletmek için tıkla... Yani benden kaynaklı değil mi? Artı 0 Eksi
enes acu dedi: Server kaynaklıdır genelde ondan oluyor. Genişletmek için tıkla... Yani benden kaynaklı değil mi?
enes acu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.673 Çözümler 3 1 Eylül 2022 #4 TEST LİAN dedi: Yani benden kaynaklı değil mi? Genişletmek için tıkla... Zannetmem dostum bundan birkaç hafta önce de serverlarda sıkıntı vardı saatlerce girilemedi. Artı 0 Eksi
TEST LİAN dedi: Yani benden kaynaklı değil mi? Genişletmek için tıkla... Zannetmem dostum bundan birkaç hafta önce de serverlarda sıkıntı vardı saatlerce girilemedi.
KS KS TEST LİAN Centipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 848 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Eylül 2022 #5 enes acu dedi: Zannetmem dostum bundan birkaç hafta önce de serverlarda sıkıntı vardı saatlerce girilemedi. Genişletmek için tıkla... E Twitch de yayın yapanlar var ama şu an. Sıkıntı olsa onları da atardı. Artı 0 Eksi
enes acu dedi: Zannetmem dostum bundan birkaç hafta önce de serverlarda sıkıntı vardı saatlerce girilemedi. Genişletmek için tıkla... E Twitch de yayın yapanlar var ama şu an. Sıkıntı olsa onları da atardı.
enes acu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.673 Çözümler 3 1 Eylül 2022 #6 TEST LİAN dedi: E Twitch de yayın yapanlar var ama şu an. Sıkıntı olsa onları da atardı. Genişletmek için tıkla... Sadece avrupa serverinde de sorun olabilir onun dışında internetinizden dolayıda böyle yapabilir. Artı 0 Eksi
TEST LİAN dedi: E Twitch de yayın yapanlar var ama şu an. Sıkıntı olsa onları da atardı. Genişletmek için tıkla... Sadece avrupa serverinde de sorun olabilir onun dışında internetinizden dolayıda böyle yapabilir.