qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 29 Mart 2021 #11 GünayKURT dedi: Teşekkürler gerçek cam koydum gram ısınmıyor önden soğuk hava akışı çok iyi oldu Şu an zor maalesef ama dışı gibi icide güzel Şu an zor maalesef ama dışı gibi icide güzel Aynen Genişletmek için tıkla... Evde eski Vestel'in bir kasası vardı. Şu an kuzende. İleride o kasayı alıp modifiye etmeyi düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
GünayKURT dedi: Teşekkürler gerçek cam koydum gram ısınmıyor önden soğuk hava akışı çok iyi oldu Şu an zor maalesef ama dışı gibi icide güzel Şu an zor maalesef ama dışı gibi icide güzel Aynen Genişletmek için tıkla... Evde eski Vestel'in bir kasası vardı. Şu an kuzende. İleride o kasayı alıp modifiye etmeyi düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
GünayKURT Decapat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 17 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #12 qGhosT dedi: Evde eski Vestel'in bir kasası vardı. Şu an kuzende. İleride o kasayı alıp modifiye etmeyi düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tabiki yardımcı olmaya çalışırım kasa müsait ise neden olmasın ben denedim oldu çöp olma durumunu göze aldim ama kapak cam yapma çok basit onu dert etme
qGhosT dedi: Evde eski Vestel'in bir kasası vardı. Şu an kuzende. İleride o kasayı alıp modifiye etmeyi düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tabiki yardımcı olmaya çalışırım kasa müsait ise neden olmasın ben denedim oldu çöp olma durumunu göze aldim ama kapak cam yapma çok basit onu dert etme
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #13 @GünayKURT Hocam banada çok ilham verdiniz. Bende müsait bir zamanımda uğraşacağım. Teşekkürler. Yardımcı olursanız da ayrı sevinirim
@GünayKURT Hocam banada çok ilham verdiniz. Bende müsait bir zamanımda uğraşacağım. Teşekkürler. Yardımcı olursanız da ayrı sevinirim
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #14 Eline sağlık, çok güzel olmuş. Ben de şöyle ufak tefek bir şey yaptım, CD rom yuvaları boşa duruyordu
Eline sağlık, çok güzel olmuş. Ben de şöyle ufak tefek bir şey yaptım, CD rom yuvaları boşa duruyordu
GünayKURT Decapat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 17 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #15 Mehmet A dedi: Eline sağlık, çok güzel olmuş. Ben de şöyle ufak tefek bir şey yaptım, CD-ROM yuvaları boşa duruyordu Eki Görüntüle 947741 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim daha ne olsun el emeği vermissin gayet güzel
Mehmet A dedi: Eline sağlık, çok güzel olmuş. Ben de şöyle ufak tefek bir şey yaptım, CD-ROM yuvaları boşa duruyordu Eki Görüntüle 947741 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim daha ne olsun el emeği vermissin gayet güzel