Dediğiniz mantıklı fakat kasam biraz eski ve küçük. Bu yüzden 1050Ti'ın Aero ITX modelini kullanıyorum. Kendi SSD'm de de kronik sorun varmış ve HDD'de sıkıntı çıkarmaya başladı. Bu parçaları da değiştireyim diyorum o yüzden bu sisteme yöneldim. Kendi sistemi mi de 2. el satınca üstüne ekleyeceğim için daha ucuz olacak gibi duruyor.
Ben Amazondan Ekran Kartı Almanızı önermem. Geçtiğimiz yılın Aralık ayında MSI RX580 OC 8 GB OC almıştım. Sadece oyun oynadım, film izledim. Dün kart kısa devre yapmaya başladı. Kart şuan çalışmıyor. Amazon bana yardım etmedi. Ne kadar ucuza gelirse gelsin, garantisiz ürün çok sıkıntılı.
TX K7 400W USB 2.0 ATX Bilgisayar Kasası (TXCHK7P400) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Elimde bulunduğu için bu kasanın içine kurmuştum sistemi.
Ben Amazondan Ekran Kartı Almanızı önermem. Geçtiğimiz yılın Aralık ayında MSI RX580 OC 8 GB OC almıştım. Sadece oyun oynadım, film izledim. Dün kart kısa devre yapmaya başladı. Kart şuan çalışmıyor. Amazon bana yardım etmedi. Ne kadar ucuza gelirse gelsin, garantisiz ürün çok sıkıntılı.
TX K7 400W USB 2.0 ATX Bilgisayar Kasası (TXCHK7P400) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Elimde bulunduğu için bu kasanın içine kurmuştum sistemi.
Şuan çok garip oldum açıkçası. Bana ne MSI Global, ne Servispoint, ne de Amazon.com yardım etti. Ortada kaldım açıkçası. Sizin için ise çok sevindim. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle!
Şuan çok garip oldum açıkçası. Bana ne MSI Global, ne Servispoint, ne de Amazon.com yardım etti. Ortada kaldım açıkçası. Sizin için ise çok sevindim. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle!
Elinizdeki sistem güzel. Sadece ekran kartını 1660 ti yap. 1050'yi sat bence daha mantıklı olur. O kadar masrafa değmez.650W da kaliteli bir psu al yeter.