Modifiyeli DADG2 Alınır mı?

Dostum açıkçası sahip olduğun sistem gayet performanslı ve yeterli. İhtiyaç anlamında soruyorsan elindeki sistemi ikinci el olarak satarken zarar edeceğin için hiç gerek görmüyorum bu Cooler Master MasterBox Lite 5 sisteme geçmene. Alınır mı diye sorarsan ortalamanın üzerinde bir hava soğutma sistemini de dahil ederek alınabilir, alınmayacak bir sistem değil; zaten tercihleri kendin konfigüre ediyorsun ilgili sayfada.

Ancak şunu da unutma ki bu yorumu yazan kişinin kullanıcı adı BilgisayarKurdu olduğu halde 8 senedir FX4100 işlemci kullanıyor. Bu zamana kadar kullandığı en performanslı GPU ise HD6850'den öteye gitmedi Geçenlerde sanal makine çalıştırmak için yeterli bellek kapasitesine sahip olmadığım için 8GB DDR3 bellek aldım. SSD kullanmaya bile birkaç ay önce başladım ilk defa.

Kısacası ne yapmalıyım sorusunun cevabı sende. Ben yatırım yapmayı tercih ediyorum genelde. Farklı alanlarda benim de çok israf düzeyde harcamalarım oluyor ancak bilgisayar konusunda "Oyunlarda yüksek performans" beklentim olmadığı için ihtiyaç hissetmiyorum. Yerinde olsam gereksiz yere elimdeki sistemi satmakla vakit ve nakit kaybetmezdim.

Şimdilik kalsın o zaman. İleride çıkacak oyunlar için korkuyordum ve bu yüzden değiştirme gereği duydum (Cyberpunk, RAW, vs.).

Bu süreçte biraz daha birikim yaparak; daha iyi bir karta geçmeye çabalayabilirsin. İyi bir kart alırsan 2 sene sonra satsam mı yoksa satmasam mı ikileminde de kalmazsın.
Ben her zaman "Yükseltme yapılacaksa gücünüzün yettiği en iyi sistemin" alınması taraftarıyım.

Normalde 2-3 sene sonra sistem değiştirecektim. Amacım da o zamanın en iyi sistemini toplamak. Bu aralar birkaç söylenti görünce yeni oyunlarla ilgili ''Acaba 1050Ti beni yarı yolda mı bırakacak?'' diye kendi kendime sormaya başladım. Biraz da arkadaşımın gazına geldim. O da kendi sistemini bu sistemi alarak yeniledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…