mustafah Megapat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 460 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #1 Ana Sayfa www.modifiyemalzemecisi.com Bu ürünü alacağım. Daha önce alışveriş deneyimi olan var mı?
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.840 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 6 Şubat 2024 #3 Birçok kez alışveriş yaptım ve herhangi bir sorun yaşanmadı.
mustafah Megapat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 460 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #4 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Birçok kez alışveriş yaptım ve herhangi bir sorun yaşanmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam siteden almak yerine havale yapınca ufak bir iskonto yapiyorlar sizce denemeye değer mi yoksa hiç riske girmeyip site üzerinden mi aliyim
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Birçok kez alışveriş yaptım ve herhangi bir sorun yaşanmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam siteden almak yerine havale yapınca ufak bir iskonto yapiyorlar sizce denemeye değer mi yoksa hiç riske girmeyip site üzerinden mi aliyim
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.840 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 6 Şubat 2024 #5 @mustafah bir ara kablo yaptırmıştım siparişe ek olarak ve ödemeyi de IBAN üzerinden göndermiştim. Yani adama kefilim demiyorum ama ben bir sorun yaşamadım.
@mustafah bir ara kablo yaptırmıştım siparişe ek olarak ve ödemeyi de IBAN üzerinden göndermiştim. Yani adama kefilim demiyorum ama ben bir sorun yaşamadım.