freedylox Hectopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 35 6 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarı kullanmıyordum ekran kartımı arkadaşıma vermiştim oda 3 5 ay mining yaptı ama ekran kartını modlamış bunu nasıl eski haline getirebilirim? Dosya Ekleri Adsısdssdz.jpg 7,9 KB · Görüntüleme: 49
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarı kullanmıyordum ekran kartımı arkadaşıma vermiştim oda 3 5 ay mining yaptı ama ekran kartını modlamış bunu nasıl eski haline getirebilirim?
4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 6 Nisan 2023 #2 Keşke konuyu açmadan alltaki konuya baksaydınız. " Ekran kartınızın modeli nedir? Eki Görüntüle 1729763 TechPowerUp www.techpowerup.com Buradan kartınızın BIOS'unu bulun Eki Görüntüle 1729764 AMDVBFlash / ATI ATIFlash 5.0.567 Download www.techpowerup.com Buradan kartınız AMD ise ATIFlash'ı indirin (imzanızdan referans aldım) Daha sonrasında ATIFlash'ı açıp techpowerup'dan yüklediğiniz BIOS dosyasını seçip PROGRAM tuşuna basın ve yeniden başlatın."
Keşke konuyu açmadan alltaki konuya baksaydınız. " Ekran kartınızın modeli nedir? Eki Görüntüle 1729763 TechPowerUp www.techpowerup.com Buradan kartınızın BIOS'unu bulun Eki Görüntüle 1729764 AMDVBFlash / ATI ATIFlash 5.0.567 Download www.techpowerup.com Buradan kartınız AMD ise ATIFlash'ı indirin (imzanızdan referans aldım) Daha sonrasında ATIFlash'ı açıp techpowerup'dan yüklediğiniz BIOS dosyasını seçip PROGRAM tuşuna basın ve yeniden başlatın."