Modlanmış mekanik klavye sesi nasıl olmuş?

bkryldzi5

Hectopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yakinda klavye modlamak ile ilgili bir rehber olusturmak istiyorum. Sizce gerekli mi?

Sesi falan hoş olmuş ama 5-10 saniye sonrasında ağız şapırdatma sesi gibi duymaya başladım. Kullanırken aklıma bu gelirse şahsen sinirim bozulur.

Hocam bu tür seslere tam olarak ne deniyor bilmiyorum ama benim çok hoşuma gidiyor. Elinize sağlık.

Sesi falan hoş da 5-10 saniye sonrasında ağız şapırdatma sesi gibi duymaya başladım. Kullanırken aklıma bu gelirse şahsen sinirim boz.

Aslinda cok klavyeyi modladim bunu yukleme geregi duydum. Elimde bir sürü Switch, keycaps ve klavye kasasi var. Şu an aluminium kasali klavye toplayacagim.

Yakinda klavye modlamak ile ilgili bir rehber olusturmak istiyorum. Sizce gerekli mi?
Bu içeriği Türkçe yapan yok. Bence yapın ben izlerim. Ayrıca ses çok sakinleştirici, mekanik klavyenin switch sesleri hoşuma gitmez.

Hocam bu tür seslere tam olarak ne deniyor bilmiyorum ama benim çok hoşuma gidiyor. Elinize sağlık.

Bu ses creamy -clack arasi. Klavyelerde smooth, thocky, clack, creamy olmak uzere 4 cesit ses var. Creamy ve clack elde etmesi zordur pom sapli Switch ve kasanin iyi olmasi gerekir.

Ellerine sağlık hocam çok güzel olmuş. Foam olarak ne kullandın acaba merak ettim?

Bende yakın zamanda K552 mi modlamayı düşünüyorumda hangi keycapları tercih ettiniz ve lube uyguladınız mı Switch'lere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…