V vmrt Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 825 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #11 Aykanpower dedi: Hocam aynı PC'yi kullanıyoruz sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet modeli aynı Ben yapabilirm o zaman ama şuan oyun için 150 lik param yok karne haftası alıcam oyunu
Aykanpower dedi: Hocam aynı PC'yi kullanıyoruz sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet modeli aynı Ben yapabilirm o zaman ama şuan oyun için 150 lik param yok karne haftası alıcam oyunu
A Aykanpower Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #12 vmrt dedi: Evet modeli aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam ben oynuyorum ETS 2 her şey Ultra 144 FPS. vmrt dedi: Evet modeli aynı Ben yapabilirm o zaman ama şuan oyun için 150 lik param yok karne haftası alıcam oyunu Genişletmek için tıkla... Ben indirimde 38 TL'ye almıştım.
vmrt dedi: Evet modeli aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam ben oynuyorum ETS 2 her şey Ultra 144 FPS. vmrt dedi: Evet modeli aynı Ben yapabilirm o zaman ama şuan oyun için 150 lik param yok karne haftası alıcam oyunu Genişletmek için tıkla... Ben indirimde 38 TL'ye almıştım.
V vmrt Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 825 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #13 Aykanpower dedi: Hocam ben oynuyorum ETS 2 her şey Ultra 144 FPS. Ben indirimde 38 TL'ye almıştım. Genişletmek için tıkla... Modlarla düşebilir belki ama 100 altına düşmez tahminimce
Aykanpower dedi: Hocam ben oynuyorum ETS 2 her şey Ultra 144 FPS. Ben indirimde 38 TL'ye almıştım. Genişletmek için tıkla... Modlarla düşebilir belki ama 100 altına düşmez tahminimce
Sorun bitmiyorrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #14 Türkiye haritası, otobüs modları, gerçekçi hava modu, Türk trafik modu var ben de daha hangi modlar eklenebilir?
Türkiye haritası, otobüs modları, gerçekçi hava modu, Türk trafik modu var ben de daha hangi modlar eklenebilir?
A Aykanpower Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #15 vmrt dedi: Modlarla düşebilir belki ama 100 altına düşmez tahminimce. Genişletmek için tıkla... Bence'de. Ben çok yapamam ama önerin isterseniz birkaç mod deneyeyim pek zamanım olmuyor da. Sorun bitmiyorrr dedi: Türkiye haritası, otobüs modları, gerçekçi hava modu vb var ben de daha hangi modlar eklenebilir? Genişletmek için tıkla... BMW F30 ekleyebilirsin. Bana isteyen önersin Max 5 tane yapabilirim çünkü üşeniyorum.
vmrt dedi: Modlarla düşebilir belki ama 100 altına düşmez tahminimce. Genişletmek için tıkla... Bence'de. Ben çok yapamam ama önerin isterseniz birkaç mod deneyeyim pek zamanım olmuyor da. Sorun bitmiyorrr dedi: Türkiye haritası, otobüs modları, gerçekçi hava modu vb var ben de daha hangi modlar eklenebilir? Genişletmek için tıkla... BMW F30 ekleyebilirsin. Bana isteyen önersin Max 5 tane yapabilirim çünkü üşeniyorum.
V vmrt Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 825 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #16 vmrt dedi: Modlarla düşebilir belki ama 100 altına düşmez tahminimce Genişletmek için tıkla... Aykanpower dedi: Bence'de. Ben çok yapamam ama önerin isterseniz birkaç mod deneyeyim pek zamanım olmuyor da. BMW F30 ekleyebilirsin. Bana isteyen önersin Max 5 tane yapabilirim çünkü üşeniyorum. Genişletmek için tıkla... Türkiye haritası Grafik modu Lüks artvin ETS 2 – Trafik Modu v19.2 | Harika Trafik (v1.46) - Oyun Serüveni trafik modu gerçekçi fizik modu
vmrt dedi: Modlarla düşebilir belki ama 100 altına düşmez tahminimce Genişletmek için tıkla... Aykanpower dedi: Bence'de. Ben çok yapamam ama önerin isterseniz birkaç mod deneyeyim pek zamanım olmuyor da. BMW F30 ekleyebilirsin. Bana isteyen önersin Max 5 tane yapabilirim çünkü üşeniyorum. Genişletmek için tıkla... Türkiye haritası Grafik modu Lüks artvin ETS 2 – Trafik Modu v19.2 | Harika Trafik (v1.46) - Oyun Serüveni trafik modu gerçekçi fizik modu