Modlu açık kaynak güvenilir Windows 11 önerisi

Windows güvenlikleri devre dışı kalıyor ki bu da benim tasvip etmediğim bir durum. Tavsiyem güvenliği dışı bırakmadan tüm gereksiz servisleri ayıklayıp yapmanız. Ben Yusuf İpek'in videosunu izledim ve uyguladım. Gereksiz arka planda çalışan uygulamaları, telemetrileri tamamen kaldırdım. Laptop şimdi daha rahat çalışıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki şahsın söylediği PowerShell github toolu güvenli mi hocam? Mesela uygulamaları kurabilirsin tek tıkla diyor official kaynaktan mı çekiyor paketleri vs?

Bu videodaki şahsın söylediği PowerShell github toolu güvenli mi hocam? Mesela uygulamaları kurabilirsin tek tıkla diyor official kaynaktan mı çekiyor paketleri vs?
Hocam güvensiz olsa bu arkadaş bunu önermezdi emin olabilirsin. Kendisi zaten mahremiyetle kafayı bozmuş bir abimizdir. :D Severiz takip ederiz. Zaten bu bir komut sistemi uygulama falan kurmuyorsun. Yazan kişi Chris Titus Tech. Kendisi zaten Linux üzerine içerik üreten biri. YouTube’dan videolarını izleyebilirsin.

Hocam güvensiz olsa bu arkadaş bunu önermezdi emin olabilirsin. Kendisi zaten mahremiyetle kafayı bozmuş bir abimizdir. :D Severiz takip ederiz. Zaten bu bir komut sistemi uygulama falan kurmuyorsun. Yazan kişi Chris Titus Tech. Kendisi zaten Linux üzerine içerik üreten biri. YouTube'dan videolarını izleyebilirsin.

Tnctrden delipedro06 kadar degildir, emin ol.😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı