Bende de aynı sorun oldu PC'ye format attıktan sonra yüklediğimde bu sorun meydan geldi.
Hala da devam ediyor bir çözümü yok mu?
Denediğim yöntemler;
-Oyunu silip tekrar yüklemek.
-Oyunun belgelerini silip girmeyi denemek.
-Steam üzerinden dosya bütünlüğünü yapıp Steam üzerinden oyunu açıp sonra CM'den açmayı denedim.
-Kurulu modları silip tekrar girmeyi denedim.
Oyun sadece trafik modu olan haritada açılmıyor moddan kaynaklı olduğunu düşünmüştüm oysaki her zaman kullandığım ve bir sorun çıkarmayan modları tekrar aynı sitelerden yüklemiştim. Önceden sıkıntısız bir şekilde oynadığım oyun şimdi çalışmıyor.
Bir çözümü olan paylaşabilirse sevinirim.
Açılma ekranındayken Alt+Tab yapıp pencereler arasında gezindiğinde herhangi bir hata mesajı görüyor musun?Merhaba. Content Manager ile Assetto Corsa'ya mod kurdum fakat yükleme ekranında kalıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Eki Görüntüle 2226612
Hayır.Açılma ekranındayken Alt+Tab yapıp pencereler arasında gezindiğinde herhangi bir hata mesajı görüyor musun?
Çözünürlük ayarlarını değiştirebilir misin?Hayır.
Bende de aynı sorun oldu PC'ye format attıktan sonra yüklediğimde bu sorun meydan geldi.
Hala da devam ediyor bir çözümü yok mu?
Denediğim yöntemler;
-Oyunu silip tekrar yüklemek.
-Oyunun belgelerini silip girmeyi denemek.
-Steam üzerinden dosya bütünlüğünü yapıp Steam üzerinden oyunu açıp sonra CM'den açmayı denedim.
-Kurulu modları silip tekrar girmeyi denedim.
Oyun sadece trafik modu olan haritada açılmıyor moddan kaynaklı olduğunu düşünmüştüm oysaki her zaman kullandığım ve bir sorun çıkarmayan modları tekrar aynı sitelerden yüklemiştim. Önceden sıkıntısız bir şekilde oynadığım oyun şimdi çalışmıyor.
Bir çözümü olan paylaşabilirse sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.