Modlu Bannerlord savaşa girerken crash veriyor

CreamMax

Centipat
Daha fazla  
Modlu Bannerlord oynuyorum bir yere kadar hiçbir problem vermedi. Sonra bir anda bir orduyla kapısmam gerekince oyun crash verdi. Normalde vermiyordu, o savede modlar birbirine senkronize gibiydi ama nedense crash verdi.

Crash reportdaki exception raporu.

Kod:
Exception ınformation:
Type: System. Nullreferenceexception
Message: Object reference not set to an instance of an object.
Stacktrace:
At bool TaleWorlds.MountAndBlade.Agent.HasLostShield()
At Void TaleWorlds.MountAndBlade.HumanAIComponent.DisablePickUpForAgentIfNeeded()
At Void taleworlds. Mount and Blade. Agent. Onwieldedıtemındexchange(bool isoffhand, bool iswieldedınstantly, bool iswieldedonspawn)
At Void managedcallbacks. Corecallbacksgenerated. Agent_onwieldedıtemındexchange_patch1(int thispointer, bool isoffhand, bool iswieldedınstantly, bool iswieldedonspawn)

Verdiğiniz hata raporundaki satırlara bakılırsa:
At bool TaleWorlds.MountAndBlade.Agent.HasLostShield(): Hatanın ana kaynağı burası. Oyunun kodu, bir karakterin (Agent) kalkanını kaybedip kaybetmediğini kontrol etmeye çalışıyor.Sorun şu ki, bir mod nedeniyle bu kontrol sırasında programın erişmeye çalıştığı kalkan nesnesi bir şekilde "null" (boş) olarak dönüyor. Bu da oyunun ne yapacağını bilemeyip çökmesine neden oluyor.Nasıl Çözebilirsiniz?Mod Uyumluluğunu Kontrol Edin,Modları Tek Tek Devre Dışı Bırakın ve Temiz Kurulum Deneyin.Eğer kalkanlarla ilgili bir mod varsa ilk onu devre dışı bırakın.

Daha önce de kalkanlı cok birlik kullandım ama olmadı böyle bir sorun.

Daha önce de kalkanlı cok birlik kullandım ama olmadı böyle bir sorun.

Bu kalkansızları etkiliyor sanırım oynu modsuz açın öyle deneyin kalkanlı kalaknsız. Yine olursa oyun dosyalarında problem vardır sizde kalkanla ilgili bir mod yok değil mi?

Yok hocam simdi modları degistirdim yeni bir save geçeceğim önceki savede isler sarpa sardı zaten olmasa yine yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…