m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.016 Çözümler 45 15 Ağustos 2022 #1 Betterdiscord'u biliyorsunuzdur bunun gibi ama FPS versiyonu var mı? Hafif sürümü yani.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.109 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #2 m47 dedi: Betterdiscord'u biliyorsunuzdur bunun gibi ama FPS versiyonu var mı? Hafif sürümü yani. Genişletmek için tıkla... Sanmam.
m47 dedi: Betterdiscord'u biliyorsunuzdur bunun gibi ama FPS versiyonu var mı? Hafif sürümü yani. Genişletmek için tıkla... Sanmam.
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.252 Çözümler 6 Yer Semerkant 15 Ağustos 2022 #3 Powercord diye bir alternatif gördüm. BetterDiscord pluginleri de sanırım ona entegre edilebiliyordu. Fakat hafif mi bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2022
Powercord diye bir alternatif gördüm. BetterDiscord pluginleri de sanırım ona entegre edilebiliyordu. Fakat hafif mi bilmiyorum.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.996 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #4 m47 dedi: Betterdiscord'u biliyorsunuzdur bunun gibi ama FPS versiyonu var mı? Hafif sürümü yani. Genişletmek için tıkla... Discord'u 3. parti yazılım ile kullanmak Discord tarafından yasaklandı, fark edilirse yasaklanabilirsiniz Discord tarafından.
m47 dedi: Betterdiscord'u biliyorsunuzdur bunun gibi ama FPS versiyonu var mı? Hafif sürümü yani. Genişletmek için tıkla... Discord'u 3. parti yazılım ile kullanmak Discord tarafından yasaklandı, fark edilirse yasaklanabilirsiniz Discord tarafından.
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.252 Çözümler 6 Yer Semerkant 15 Ağustos 2022 #5 iKayraOnur dedi: Discord'u 3. parti yazılım ile kullanmak Discord tarafından yasaklandı, fark edilirse yasaklanabilirsiniz Discord tarafından. Genişletmek için tıkla... Yanılmıyorsam konuda "ban sebebi mi?" gibi bir soru yok.
iKayraOnur dedi: Discord'u 3. parti yazılım ile kullanmak Discord tarafından yasaklandı, fark edilirse yasaklanabilirsiniz Discord tarafından. Genişletmek için tıkla... Yanılmıyorsam konuda "ban sebebi mi?" gibi bir soru yok.
megu Kilopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 614 Çözümler 4 15 Ağustos 2022 #6 iKayraOnur dedi: Discord'u 3. parti yazılım ile kullanmak Discord tarafından yasaklandı, fark edilirse yasaklanabilirsiniz Discord tarafından. Genişletmek için tıkla... 1 2 belirli plugini kullanmadığı sürece bir şey olmaz.
iKayraOnur dedi: Discord'u 3. parti yazılım ile kullanmak Discord tarafından yasaklandı, fark edilirse yasaklanabilirsiniz Discord tarafından. Genişletmek için tıkla... 1 2 belirli plugini kullanmadığı sürece bir şey olmaz.
XPLSG Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.328 Makaleler 8 Çözümler 179 15 Ağustos 2022 #7 UlughBeg dedi: Yanılmıyorsam konuda "ban sebebi mi?" gibi bir soru yok. Genişletmek için tıkla... Belki arkadaş bilmiyor nereden biliyorsun ban yemek istemez kimse durduk yere.
UlughBeg dedi: Yanılmıyorsam konuda "ban sebebi mi?" gibi bir soru yok. Genişletmek için tıkla... Belki arkadaş bilmiyor nereden biliyorsun ban yemek istemez kimse durduk yere.
megu Kilopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 614 Çözümler 4 15 Ağustos 2022 #8 m47 dedi: Betterdiscord'u biliyorsunuzdur bunun gibi ama FPS versiyonu var mı? Hafif sürümü yani. Genişletmek için tıkla... Bunların hepsi performans düşürüyor diye biliyorum.
m47 dedi: Betterdiscord'u biliyorsunuzdur bunun gibi ama FPS versiyonu var mı? Hafif sürümü yani. Genişletmek için tıkla... Bunların hepsi performans düşürüyor diye biliyorum.
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.252 Çözümler 6 Yer Semerkant 15 Ağustos 2022 #9 XPLSG dedi: Belki arkadaş bilmiyor nereden biliyorsun ban yemek istemez kimse durduk yere. Genişletmek için tıkla... Arkadaş böyle bir soru sormamış. Ve sormadığı için kendi sorumluluğunda oluyor.
XPLSG dedi: Belki arkadaş bilmiyor nereden biliyorsun ban yemek istemez kimse durduk yere. Genişletmek için tıkla... Arkadaş böyle bir soru sormamış. Ve sormadığı için kendi sorumluluğunda oluyor.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 15 Ağustos 2022 #10 UlughBeg dedi: Arkadaş böyle bir soru sormamış. Ve sormadığı için kendi sorumluluğunda oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamam da söylemiş sadece. Ne bu saldırganlık?
UlughBeg dedi: Arkadaş böyle bir soru sormamış. Ve sormadığı için kendi sorumluluğunda oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamam da söylemiş sadece. Ne bu saldırganlık?