Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #11 Lightcord diye bildiğim bir uygulama var ama tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.016 Çözümler 45 15 Ağustos 2022 #12 Sorumluluk tamamen bende. Ban sebebi olsaydı eğer betterdiscord kullananlar ban yerdi diye düşünüyorum ben 1 sene kullandım bir problem olmamıştı.
Sorumluluk tamamen bende. Ban sebebi olsaydı eğer betterdiscord kullananlar ban yerdi diye düşünüyorum ben 1 sene kullandım bir problem olmamıştı.
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.252 Çözümler 6 Yer Semerkant 15 Ağustos 2022 #13 Ashes dedi: Tamam da söylemiş sadece. Ne bu saldırganlık? Genişletmek için tıkla... Gayet normal şekilde cevap verdim. Saldırganlık olarak mı algıladınız? m47 dedi: Sorumluluk tamamen bende. Ban sebebi olsaydı eğer betterdiscord kullananlar ban yerdi diye düşünüyorum ben 1 sene kullandım bir problem olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Ban sebebi fakat Discord buna ilgi göstermiyor ban yiyen sayısı gerçekten çok az. Ban yiyenlerde kullandıklarını gösterdikleri için rapor yiyor.
Ashes dedi: Tamam da söylemiş sadece. Ne bu saldırganlık? Genişletmek için tıkla... Gayet normal şekilde cevap verdim. Saldırganlık olarak mı algıladınız? m47 dedi: Sorumluluk tamamen bende. Ban sebebi olsaydı eğer betterdiscord kullananlar ban yerdi diye düşünüyorum ben 1 sene kullandım bir problem olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Ban sebebi fakat Discord buna ilgi göstermiyor ban yiyen sayısı gerçekten çok az. Ban yiyenlerde kullandıklarını gösterdikleri için rapor yiyor.