Electrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 1.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #1 Forge ile mod yükleyip arkadaşlarla Athernos ile Minecraft oynuyorduk. Oynarken bir anda beni oyundan attı ve bir daha giremedim. Ne yapmam lazım? Hata Kodu: 1 Bana 1.20.1 forge sürümü lazım. Modlar arkadaşlarda çalışıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2024
Forge ile mod yükleyip arkadaşlarla Athernos ile Minecraft oynuyorduk. Oynarken bir anda beni oyundan attı ve bir daha giremedim. Ne yapmam lazım? Hata Kodu: 1 Bana 1.20.1 forge sürümü lazım. Modlar arkadaşlarda çalışıyor.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 11 Ocak 2024 #2 Log ve crash dosyasını bizimle paylaşmalısın. Artı 0 Eksi
KS KS Electrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 1.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #3 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Log ve crash dosyasını bizimle paylaşmalısın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım? Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Log ve crash dosyasını bizimle paylaşmalısın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım?
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 11 Ocak 2024 #4 Electrix dedi: Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... C:\Users\<user>\AppData\Roaming\.minecraft Buraya gir ve belirttiğim dosyaları bul. Dosyaları "logs" ve "crash-reports" klasöründen alabilirsin. Artı 0 Eksi
Electrix dedi: Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... C:\Users\<user>\AppData\Roaming\.minecraft Buraya gir ve belirttiğim dosyaları bul. Dosyaları "logs" ve "crash-reports" klasöründen alabilirsin.
KS KS Electrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 1.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #5 SadeceBirİnsanAHuman dedi: C:\Users\<user>\AppData\Roaming\.minecraft Buraya gir ve belirttiğim dosyaları bul. Dosyaları "logs" ve "crash-reports" klasöründen alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam pardon ufak bir ban yedim. İstediğiniz şeyleri zip'e koydum. Yeterli midir? OneDrive 1drv.ms Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: C:\Users\<user>\AppData\Roaming\.minecraft Buraya gir ve belirttiğim dosyaları bul. Dosyaları "logs" ve "crash-reports" klasöründen alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam pardon ufak bir ban yedim. İstediğiniz şeyleri zip'e koydum. Yeterli midir? OneDrive 1drv.ms