Modlu Minecraft çöktükten sonra Bitlocker kurtarma şifresi istiyor

0.0_lucas

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci; i7 12700K
RAM; Kingston Fury Beast 32 GB 3200 MHz DDR4 CL16
Ana Kart; ASUS B660M - E D4 3600MHz
Ekran Kartı; RX6750XT 12GB
Sıvı Soğutucu; MSI MAG CORELIQUID P360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Meslek
Meslek Lisesi Yazılım Öğrencisi
Evde değilim kardeşim bilgisayarda modlu Minecraft oynarken haritaya bir anda 3 kafalı wither gibi bir şey ışınlandı patlama oldu oyun çöktü bende oyunu açmadım çıktım dedi virüs taraması yaptırdım 360 Total'den tam tarama yaptırdım alttaki "tarama bitince sorunları çöz ve bilgisayarı kapat" seçeneğini açtım sorun çözülünce kendi kapanmış dün gece şimdi bilgisayarı açtığında BitLocker disk kurtarma anahtarı istiyor. Virüs var mı yok mu? Minecraft orijinaldir. Hesaplarım çalınmamış kurcalanmamış (2FA açık belki de ondan girememiş olabilir) önerisi olan yardım edebilecek birisi var mı? Minecraft loglarına baktım GPT yede attım virüs vesaire bir şey olmadığını oyunun çöktüğünü söyledi ekleme olarak "belki de troll bir mod vardır kurduğunuz" dedi.

Düzenleme: Kardeşim ve 2 kuzen oynuyordular sunucu Aternos'tan değil "e4MC" adında bir mod var cihazı sunucu gibi bir şey yapıp domain veriyor ve domaini IP adres kısmına yerleştirip Online oynaya biliyorsunuz.

Log dosyasını alamıyorum ama dosyada en sonda yazan şuydu:

[22:58:30] [Render thread/ERROR]: Can't ping ahahahahahahah-qgld. Aternos. Me: 17124

Dosya Ekleri

• IMG-20250525-WA0010.jpg
    IMG-20250525-WA0010.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 32

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı