C Cabrilla Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #1 RAM 16 GB Ekran kartı Amd Radeon Graphics İşlemci AMD Ryzen 5 5625U Evet arkadaşlar modpack yükledim oyuna çöktü. Minecraft 1.16.5 sürümü. Anlayan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
Evet arkadaşlar modpack yükledim oyuna çöktü. Minecraft 1.16.5 sürümü. Anlayan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
Vicefly Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 310 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İ3 5005u intel hdgraphichs 5500 4gb ram 120gb netac ssd Cinsiyet Erkek Meslek spor salonunda staj 22 Ocak 2024 #2 Mod paketi ya da modlar nedir hocam. Artı 0 Eksi
KS KS C Cabrilla Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #3 Vicefly dedi: Mod paketi ya da modlar nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Minecraft 1.16.5. Mod Paketim Kullanıma Hazır bu linkteki mod paketi Artı 0 Eksi
Vicefly dedi: Mod paketi ya da modlar nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Minecraft 1.16.5. Mod Paketim Kullanıma Hazır bu linkteki mod paketi
Vicefly Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 310 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İ3 5005u intel hdgraphichs 5500 4gb ram 120gb netac ssd Cinsiyet Erkek Meslek spor salonunda staj 22 Ocak 2024 #4 Cabrilla dedi: Minecraft 1.16.5. Mod Paketim Kullanıma Hazır bu linkteki mod paketi. Genişletmek için tıkla... Hocam indirip deneyeceğim çökerse bende de modlarda bir sıkıntı olabilir Forge sürümünüz son sürüm mü? Artı 0 Eksi
Cabrilla dedi: Minecraft 1.16.5. Mod Paketim Kullanıma Hazır bu linkteki mod paketi. Genişletmek için tıkla... Hocam indirip deneyeceğim çökerse bende de modlarda bir sıkıntı olabilir Forge sürümünüz son sürüm mü?
KS KS C Cabrilla Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #5 Vicefly dedi: Hocam indirip deneyeceğim çökerse bende de modlarda bir sıkıntı olabilir Forge sürümünüz son sürüm mü? Genişletmek için tıkla... recommend versiyon forge sürümüm ama artık ihtiyacım kalmadı kendi modpackimi yaptım Artı 0 Eksi
Vicefly dedi: Hocam indirip deneyeceğim çökerse bende de modlarda bir sıkıntı olabilir Forge sürümünüz son sürüm mü? Genişletmek için tıkla... recommend versiyon forge sürümüm ama artık ihtiyacım kalmadı kendi modpackimi yaptım