Modlu Minecraft hata veriyor

HTNami001

Hectopat
Daha fazla  
Minecraft 1.16.5 sürümüne mod kurduğumda:

Et. Minecraftforge. Fml. Modloadingexception: Extra Storage (extrastorage) encountered an error during the done Event phase.
§7net. Minecraft. Util. Resourcelocationexception: Non [a-z0-9/._-] character in path of location: extrastorage:blocks/crafter/dıamond/cutouts/side_connected

Bu hatayı alıyorum. Server da aldığımda -duser. Language = en -duser. Country = us bunu yazıp düzeltiyordum fakat PC'yi formatladıktan sonra oyunda da almaya başladım. Nasıl çözeceğimi bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
diamondı i yerine ı ile yazdığın için sistem türkçe karakteri okuyamıyor. extrastorage:blocks/crafter'daki dıamondı diamond diye düzeltirsen sorun çözülür.

Hocam modu hazır indirdim, dosyalarına ulaşamıyorum. Server da olduğunda başlatma koduna -duser. Language = en -duser. Country = us eklediğimizde sorunsuz çalışıyordu. T Launcher da ayarlarda Program Arguments kısmı var, oraya yazıyorum fakat düzelmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…