Modlu Minecraft kasıyor

3060 kullanıyor o konuda bir sorun yok. Forge yerine sodium kullanmayı deneyebilirsiniz çoğu modun sodium versiyonu bulunuyor, ek olarak şu an sodium OptiFine'den kat kat daha iyi.
curse forge aracılığı ile girdiğim için bildiğim kadarıyla o şekilde oyuna giremiyorum

Curse Forge aracılığı ile girdiğim için bildiğim kadarıyla o şekilde oyuna giremiyorum.

Hocam RAM konusunu kaçırmışım 8 GB RAM ile hiçbir şey yapamazsınız zaten, ben 12 GB RAM ile 8 GB RAM verip zar oynuyorum 200-300 modlu (yeni sürüm) mod paketlerini.

onu tam olarak nasıl yapabilirim ? bu tarz şeyleri pek bilmiyorum
Curseforge ayarlarına girin, orda minecrafta girin, altlarda verdiği ram gözüküyor onu değiştirin. arkadaki uygulamaları kapatmadan önce başlangıç uygulamalarınızda çok uygulama varsa kullanmadıklarınızı kapatıp yeniden başlatmayı da unutmayın.

1024'ün katları olması gerekiyor diye biliyorum.

Onu otomatik ayarliyor.
1G = 1024 MB
2G = 2048 MB...

curse forge aracılığı ile girdiğim için bildiğim kadarıyla o şekilde oyuna giremiyorum
Hocam indirdiği klasörü bulup oradan mods klasörü içine Optifine'ı atmayı deneyin. Ayrıca oyunu duraklatıp ayarlara girdiğinizde BetterFPS var mı diye kontrol edin. Genelde yüklü oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…