xepadd Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2025 #1 Arkadaşlar selam bu modları kurdum bir de shader var, fakat suda yürüyince sular buz oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2025
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.974 Çözümler 72 Yer İstanbul 17 Ekim 2025 #2 xepadd dedi: Eki Görüntüle 2589141 Arkadaşlar selam bu modları kurdum bir de shader var, fakat suda yürüyince sular buz oluyor. Genişletmek için tıkla... Kurduğunuz modlarda buna yol açacak özellik içeren bir şey göremiyorum. Botunuz var mı oyunda? Varsa büyüleri ile alakalı bence.
xepadd dedi: Eki Görüntüle 2589141 Arkadaşlar selam bu modları kurdum bir de shader var, fakat suda yürüyince sular buz oluyor. Genişletmek için tıkla... Kurduğunuz modlarda buna yol açacak özellik içeren bir şey göremiyorum. Botunuz var mı oyunda? Varsa büyüleri ile alakalı bence.
ryukwnn Centipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek cyber security 17 Ekim 2025 #3 Botunda olan bir büyü buna sebep oluyor muhtemelen.
xepadd Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2025 #4 ryukwnn dedi: Botunda olan bir büyü buna sebep oluyor muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim bakmadan giymişim. Teşekkür ederim vesile oldunuz.
ryukwnn dedi: Botunda olan bir büyü buna sebep oluyor muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim bakmadan giymişim. Teşekkür ederim vesile oldunuz.