Merhaba, arkadaşlarımla oynamak için mod kurabileceğim Minecraft serveri kiralamak istiyorum nereden ve hangi paketi kullanmalıyım önerirseniz sevinirim.
(Mod sayısı 100-150 civarı olacaktır bu sayıların içerisinde modların çalışması için gereken ek modlar ve performans modalrıda dahildir)
Merhaba, arkadaşlarımla oynamak için mod kurabileceğim Minecraft serveri kiralamak istiyorum nereden ve hangi paketi kullanmalıyım önerirseniz sevinirim.
(Mod sayısı 100-150 civarı olacaktır bu sayıların içerisinde modların çalışması için gereken ek modlar ve performans modalrıda dahildir)
Öyleyse e4mc veya worldhost modunu da denemișsinizdir. Denemediyseniz bir göz atarsınız. Server olarak Rabisu genellikle öneriliyor ama kendi deneyimim orada pek iyi geçmemişti.
Öyleyse e4MC veya worldhost modunu da denemișsinizdir. Denemediyseniz bir göz atarsınız. Server olarak Rabisu genellikle öneriliyor ama kendi deneyimim orada pek iyi geçmemişti.
5-15 arkadaşım ile 1.21 modlu Minecraft oynamak için server kiralamak istiyorum. Modlar genel olarak world generation, yeni yapılar, ev eşyası gibi modlar ve oyunumuzu daha iyi hale getiren küçük çaplı modlar ek olarak performans modları ekleyeceğim. Sizce hangi hosting ve hangi paket?
5-15 arkadaşım ile 1.21 modlu Minecraft oynamak için server kiralamak istiyorum. Modlar genel olarak world generation, yeni yapılar, ev eşyası gibi modlar ve oyunumuzu daha iyi hale getiren küçük çaplı modlar ek olarak performans modları ekleyeceğim. Sizce hangi hosting ve hangi paket?
Hocam saganetwork'e ve batıhost'a hiç bulaşma derim, eski firmalar bunlar lakin artık ne performans var ne destekleri var, bir sorun yaşarsanız çözebilene helal olsun
febzen veya hostingdünyam tercih edin. ikisini de kullandım memnunum hala kullanıyorum