Bir de sürümü belli olmayan bir sürü mod var, onlarda da uyumsuz bir sürü vardır illa. Sürümü uymayan modları bile koysanız o makine kaldırmaz, bunun 5 katı olunca hiç kaldırmaz. Tabii sürümden dolayı açılmıyordur muhtemelen de açılsa da çok sağlıklı bir şekilde oynayabileceğinizi düşünmüyorum. Yanılmıyorsam 8GB bir makine almışsınız, 6GB'ını kullanıyorsunuz. Ben 6GB RAM ve Xeon işlemciyle 1.16.5'te 6-7 kişi 15 pluginle zor oynatıyordum, mod boyutuna bakınca işler daha da zorlaşıyor.
Bir de sürümü belli olmayan bir sürü mod var, onlarda da uyumsuz bir sürü vardır illa. Sürümü uymayan modları bile koysanız o makine kaldırmaz, bunun 5 katı olunca hiç kaldırmaz. Tabii sürümden dolayı açılmıyordur muhtemelen de açılsa da çok sağlıklı bir şekilde oynayabileceğinizi düşünmüyorum. Yanılmıyorsam 8 GB bir makine almışsınız, 6 GB'ını kullanıyorsunuz. Ben 6 GB RAM ve Xeon işlemciyle 1.16.5'te 6-7 kişi 15 pluginle zor oynatıyordum, mod boyutuna bakınca işler daha da zorlaşıyor.
Yok hocam 1 tane modda sıkıntı çıkarıyormuş silince açıldı. Bir de sunucu 12 GB RAM şu an çalışıyor ama birisi öldüğü zaman oyunu çöküyor biraz değişik