Aziz G Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı Rtx 3060 İşlemci Ryzen 5650h Modlu Minecraft oynuyorum. Denemediğim yöntem kalmadı oyun sürekli işlemciye yükleniyor ve düşük FPS yüzünden keyif alamıyorum. Mod ismi deceasedcraft. Bir zombi modu. Laptop Victus 16. Ryzen 5 5650h. RTX 3060. 16 GB RAM.
Modlu Minecraft oynuyorum. Denemediğim yöntem kalmadı oyun sürekli işlemciye yükleniyor ve düşük FPS yüzünden keyif alamıyorum. Mod ismi deceasedcraft. Bir zombi modu. Laptop Victus 16. Ryzen 5 5650h. RTX 3060. 16 GB RAM.
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.505 Çözümler 9 15 Aralık 2024 #2 Hocam modda optimizayon sıkıntısı olması olası.
expart Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 540 Çözümler 2 15 Aralık 2024 #3 Bunun için yapabileceğiniz pek bir şey yok, mod ağır bir mod ise o yüzden olabilir. Verdiğiniz RAM miktarı ne kadar acaba oyuna?
Bunun için yapabileceğiniz pek bir şey yok, mod ağır bir mod ise o yüzden olabilir. Verdiğiniz RAM miktarı ne kadar acaba oyuna?
Aziz G Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #4 Alis124 dedi: Hocam modda optimizayon sıkıntısı olması olası. Genişletmek için tıkla... 1.18.2 için bir mod ama anlamadım tam YouTube'da neredeyse herkes düzgün bir şekilde oynuyor bir benim laptopta anlayamadım. expart dedi: Bunun için yapabileceğiniz pek bir şey yok, mod ağır bir mod ise o yüzden olabilir. Verdiğiniz RAM miktarı ne kadar acaba oyuna? Genişletmek için tıkla... RAM miktarını nereden ayarlıyorum bilmiyorum. CurseForge'den kurdum modu ama öyle bir ekran görmedim.
Alis124 dedi: Hocam modda optimizayon sıkıntısı olması olası. Genişletmek için tıkla... 1.18.2 için bir mod ama anlamadım tam YouTube'da neredeyse herkes düzgün bir şekilde oynuyor bir benim laptopta anlayamadım. expart dedi: Bunun için yapabileceğiniz pek bir şey yok, mod ağır bir mod ise o yüzden olabilir. Verdiğiniz RAM miktarı ne kadar acaba oyuna? Genişletmek için tıkla... RAM miktarını nereden ayarlıyorum bilmiyorum. CurseForge'den kurdum modu ama öyle bir ekran görmedim.
expart Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 540 Çözümler 2 15 Aralık 2024 #5 Aziz G dedi: 1.18.2 için bir mod ama anlamadım tam. YouTube'da neredeyse herkes düzgün bir şekilde oynuyor bir benim laptopta anlayamadım. RAM miktarını nereden ayarlıyorum bilmiyorum. CurseForge'den kurdum modu ama öyle bir ekran görmedim. Genişletmek için tıkla... Hangi Client?
Aziz G dedi: 1.18.2 için bir mod ama anlamadım tam. YouTube'da neredeyse herkes düzgün bir şekilde oynuyor bir benim laptopta anlayamadım. RAM miktarını nereden ayarlıyorum bilmiyorum. CurseForge'den kurdum modu ama öyle bir ekran görmedim. Genişletmek için tıkla... Hangi Client?
Aziz G Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #6 expart dedi: Hangi Client? Genişletmek için tıkla...
expart Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 540 Çözümler 2 15 Aralık 2024 #7 CurseForge biliyorum fakat daha önce hiç kullanmadım ayarlar simgesine tıkaylın ya da yüklediğiniz moddaki üç noktaya tıklayıp ikisinin de ssini atar mısınız?
CurseForge biliyorum fakat daha önce hiç kullanmadım ayarlar simgesine tıkaylın ya da yüklediğiniz moddaki üç noktaya tıklayıp ikisinin de ssini atar mısınız?
Aziz G Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #8 Zaten 8 GB da duruyormuş ona rağmen böyle. Ekran kartıyla ilgili bir ayar göremedim ama performans hala aynı.
Zaten 8 GB da duruyormuş ona rağmen böyle. Ekran kartıyla ilgili bir ayar göremedim ama performans hala aynı.