Modlu OEM RX460 Alınır mı?

Pek iç açıcı değer değil hocam. Ama 1080p 40-45 fps ise 720p de iyi değerler alabilir.
Değerler dahada yüksekmiş 55 60ı görüyor eleman.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tahmini olarak 10 FPS daha ekleseniz videoyu çeken arkadaş direkt karttan almış görüntüyü en düşük 29 FPS gördüm 39 oluyor o değer ile de oynanmaz ne yazık ki.

İşlemci Xeon X3440 iyi mi?

Tahmini olarak 10 FPS daha ekleseniz videoyu çeken arkadaş direkt karttan almış görüntüyü en düşük 29 FPS gördüm 39 oluyor o değer ile de oynanmaz ne yazık ki.
İşlemci çöp çift çekirdekli G4560 bir Xeon x3440la veya i5 3570le felan bayağı farkedeceğini düşünüyorum değerin pubGde işlemci gücü çok önemli.
Teşekkür ederim yardımlarınız için.[emoji3]
Bişey değil hocam x3440 işlemciniz ve bütçenizde varsa Rx 570 çakıp yaslanıp keyfinize bakın derim oemle felan uğrasmayın

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem RX570'e yetmediği için RX460 OEM alıcam yine de tavsiyeniz için saolun.

Stock bios yükleyebilirsin. Ama bios modlandiysa garantiyi unut.

Zaten ürünler hp bilgisayardan çıktığı için garantileri yok, bazı siteler 3 ay garantili 2 yıl garantili desede fıs garanti. benim asıl sorum mining yapılmış bu kartların performansı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…