Mod'un sürümünün tam uyumlu olması gerekiyor mesela 1.18.2 Forge sürümünün yerine 1.18.2 Fabric indirdiysen çalışmaz ya da 1.21.4 indirdiysen 1.21.5'te çalışmaz.
Mod'un sürümünün tam uyumlu olması gerekiyor mesela 1.18.2 Forge sürümünün yerine 1.18.2 Fabric indirdiysen çalışmaz ya da 1.21.4 indirdiysen 1.21.5'te çalışmaz.
Hocam herşey uyumlu biliyorum ama forge indirirken 1.18.2 nin içine girince örnek veriyorum 0.40 30.40 gibi değerler çıkıyor onların önemi yoktur sanırım
Hocam her şey uyumlu biliyorum ama Forge indirirken 1.18.2'nin içine girince örnek veriyorum 0.40 30.40 gibi değerler çıkıyor onların önemi yoktur sanırım.
server.properties dosyası var, o dosyada online-mode=true yazan bir satır olmalı, onu online-mode=false şeklinde düzenleyin ve dosyayı kaydedin. Sunucuyu yeniden başlattığınızda işe yaraması gerek.
Hocam ploudOS u araştırdım aternos gibi bir site farkı modları dosya halinde indiriyor hoşuma gitti onu bi deniyecem olmadı ngrok a bakıcam karışık durduğundan sonra denerim
server.properties dosyası var, o dosyada online-mode=true yazan bir satır olmalı, onu online-mode=false şeklinde düzenleyin ve dosyayı kaydedin. Sunucuyu yeniden başlattığınızda işe yaraması gerek.
Hocam PloudOS'u araştırdım Aternos gibi bir site farkı modları dosya halinde indiriyor hoşuma gitti onu bir deneyeceğim olmadı Ngrok'a bakacağım karışık durduğundan sonra denerim.
Hocam ngrokla uğraşmıyacağım modları tek tek aternos ta aratıp ekliyecem önerdiğiniz mod yada mod paketi var mı moblarla savaşacağımız çeşitli zindan olsun istiyoruz