Modlu premiumsuz server nasıl açılır?

Essential denediniz mi?
Hayır denemedim

İndirdiğiniz sürüme göre (Fabric, Forge, neoforge) kurmanız gerek normal gene bunları kurmadan denediyseniz çalışmaz.

Premiumsuz diyor konu başlığı.
Hocam sürümü ve forge u seçtim uyumlu olanları fakst olmadı internetten indirdiğim forge la bi alakası olabilir mi

Mod olması premiumsuz çalıştığı anlamına gelmez sunucu kurmak için arkadaş eklerken premium hesabına giriş isteyecektir.
PloudOS ve ngrok ile açanlar var hocam onlar hakkında bilginiz var mı?

Hayır denemedim.

Hocam sürümü ve Forge'u seçtim uyumlu olanları fakst olmadı internetten indirdiğim Forge'la bir alakası olabilir mi?

Mod'un sürümünün tam uyumlu olması gerekiyor mesela 1.18.2 Forge sürümünün yerine 1.18.2 Fabric indirdiysen çalışmaz ya da 1.21.4 indirdiysen 1.21.5'te çalışmaz.

Mod'un sürümünün tam uyumlu olması gerekiyor mesela 1.18.2 Forge sürümünün yerine 1.18.2 Fabric indirdiysen çalışmaz ya da 1.21.4 indirdiysen 1.21.5'te çalışmaz.
Hocam herşey uyumlu biliyorum ama forge indirirken 1.18.2 nin içine girince örnek veriyorum 0.40 30.40 gibi değerler çıkıyor onların önemi yoktur sanırım

Ngrok + Minecraft ile Premium Olmadan Sunucu Açma​

Minecraft Sunucusunu Hazırla​

• server.jar dosyasını indir (örneğin: PaperMC, Spigot, vs.)
  • Aynı klasöre eula.txt dosyası oluştur ve içine şu satırı yaz:
    eula=true

• Ardından bir .bat dosyası oluştur ve içine şunu yaz:
    java -Xmx1G -Xms1G -jar server.jar nogui

Ngrok Hesabı Aç ve Auth Token Al​

Ngrok'u İndir ve Kur​

• Sistemine uygun Ngrok sürümünü indir: Download ngrok
  • Ardından CMD ya da PowerShell üzerinde şu komutu gir:
    ngrok authtoken SENIN_TOKENIN

Minecraft Sunucusunu Başlat​

• Minecraft sunucun port 25565 üzerinden çalışıyorsa, aşağıdaki komutla Ngrok üzerinden portu aç:
    ngrok tcp 25565

• Çıkan bağlantı şu şekilde olur:
    tcp://0.tcp.ngrok.io:12345

• Arkadaşların sunucuya şu şekilde bağlanabilir:
    0.tcp.ngrok.io:12345

Hocam her şey uyumlu biliyorum ama Forge indirirken 1.18.2'nin içine girince örnek veriyorum 0.40 30.40 gibi değerler çıkıyor onların önemi yoktur sanırım.

1.18.2 - 40.3. 10 versiyonunu yükleyip tekrar dener misiniz.

Son düzenleme:
server.properties dosyası var, o dosyada online-mode=true yazan bir satır olmalı, onu online-mode=false şeklinde düzenleyin ve dosyayı kaydedin. Sunucuyu yeniden başlattığınızda işe yaraması gerek.

Hocam ploudOS u araştırdım aternos gibi bir site farkı modları dosya halinde indiriyor hoşuma gitti onu bi deniyecem olmadı ngrok a bakıcam karışık durduğundan sonra denerim

server.properties dosyası var, o dosyada online-mode=true yazan bir satır olmalı, onu online-mode=false şeklinde düzenleyin ve dosyayı kaydedin. Sunucuyu yeniden başlattığınızda işe yaraması gerek.
U4MC den mi bahsediyorsunuz yoksa ngrok dan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…