Modlu premiumsuz server nasıl açılır?

Hocam Ngrok'la uğraşmıyacağım modları tek tek Aternos'ta aratıp ekleyeceğim önerdiğiniz mod ya da mod paketi var mı moblarla savaşacağımız çeşitli zindan olsun istiyoruz.

Yung's modlarını kurabilirsiniz oradan hangi çeşit isterseniz var. Birkaç tane daha kısaca önerebilirim mesela when dungeons arise, starwalt dungeons, dungeons and taverns vb.

Keyubu önerimdir, Keyubu'dan sunucu açın ve server.properties dosyasında online mod'u true yerine false yapın. Modlu sunucu açma rehberlerine bakın.

Magmanode ve FreeMcServer var bir de başka sunucu açabileceğin siteler olarak bunlara dıştan kendi yaptığın mod dahil atabildiğimizden kullanmıştım eskiden Aternos'tan devam edeceksen yine de iyi oyunlar.

Magmanode sitesinde nasıl yüklüyoruz modları hpcam anlatır mısınız?

Magmanode sitesinde nasıl yüklüyoruz modları hpcam anlatır mısınız?

MagmaNode | Sign Up sayfasından bir hesap aç açtıktan sonra böyle bir ekran geliyor burada az önce yazdığın emailine git oradan onaylat hesabını onaylattıktan sonra ekran şuna dönecek.

Buradan gidip sunucu adını giriyorsun yandanda Minecraft Java'yı seçiyorsun.

Seçtikten sonra böyle bir ekran geliyor yukarıdan hangisinde açıyorsan Fabric Forge onu seçiyorsun ve aşağıdan hangi sürüm yapacaksan onu seçiyorsun.

Hata verirse bu ekranda 3 noktaya tıklıyon oradan Java select geliyor ona tıklayıp şuraya geliyon geliyon.

Buradan sürümüne göre Java ve aşağıdanda sürümüne göre Forge Fabric seçiyorsun ve bunların ikisinden sonra da change version butonuna basıyorsun ve geri dönüp Manage'e basıyorsun.
Yukarıya files yeri gelecek ona basıp file Editor'e basıyorsun.

Bu ekran gelince yukarıdan create directory diyip 1 klasör oluşturup adınıda mods yapıyorsun klasörün içine modları atıyorsun sonra Konsol'a gidip başlatıyon sunucuyu hata çıkarsa bir zahmet at.

Son düzenleme:

Hocam her şeyi hallettim çok teşekkür ederim emeğin için şuan şu hatayı alıyorum server açarken;

Hocam her şeyi hallettim çok teşekkür ederim emeğin için şuan şu hatayı alıyorum server açarken;
Halletim hocam

Hocam tek bi sorunum kaldı oda bu server da hilelere izin ver ve zorluğu nasıl zora çekeceğim biliyor musunuz?

Son düzenleme:
Hocam tek bir sorunum kaldı oda bu server da hilelere izin ver ve zorluğu nasıl zora çekeceğim biliyor musunuz?

Sunucu konsoluna op KullanıcıAdın yazarak kendine yetki ver, sonra aynı şekilde konsoldan difficulty hard yazarak zorluğu zora alırsın. Buraya easy peaceful veya Normal'de yazabilirsin. Oyun içinden de komutları kullanabilirsin, yeter ki op ol.

Hocam çok sağolun sizide yoruyorum ama şuan bu hatayı alıyorum crash veriyor server açarken

Dosya Ekleri

• IMG_3791.jpeg
    162,9 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…