Modlu Skyrim Special Edition yazılar kare gözüküyor

İhsangencer

Hectopat
Daha fazla  
Sorun gördüğünüz gibidir. Bu şekilde yazı bazı NPC isimlerinde, eşyalarda ve konuşmalarda böyle gözüküyor. İlk defa Skyrim modluyorum pek bilgili değilim. Sebebini bilen varsa hızlısından yardımcı olursa sevinirim.

Sorun:

Kurulu modlar:

Hocam tüm modları kurup lap diye oyuna mı girdiniz? 3-5 mod kurup ondan sonra çalışıyor mu diye test etmelisiniz. Özellikle ağır modları kurduktan sonra test yapmak şart. Böylelikle hangi mod sorun çıkartıyor daha rahat anlayabilirsiniz.

Ayrıca Türkçe yama kullanıyor musunuz? Bu yamayla ilgili bir sorun da olabilir. Yamayı kaldırıp farklı yerden yükleyin. Dil dosyasını değiştiren modları da kullanmayın.

Son 3 4 moddan sonra oldu şu anda onlarla cebelleşiyorum. Yamada sıkıntı yok yüksek ihtimal.

Son 3 4 moddan sonra oldu şu anda onlarla cebelleşiyorum. Yamada sıkıntı yok yüksek ihtimal.
Onları kaldırın ve öyle deneyin. Eğer dil dosyalarıyla oynayan modlar ise indirmemeye çalışın. Bir de LOOT programını kullanın. Bu program modlarınızın doğru sırada dizilmesini (işlenmesini) sağlıyor. Ayrıca sorun çıkartan modları da gösteriyor.

Lootu zaten kullanıyorum. Bütün yeni kurduğum modları kaldırdım gene de aynı sorun devam ediyor.

Tüm modları kapatıp denedim gene aynı şimdi oyunu sıfırlıyorum yüksek ihtimal çözülür başka çözüm yolu bilen varsa yazarsa sevinirim.

Sorun yanlış ussep kullanımından kaynaklıymış konu kapanabilir Hakan hocama teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…