Modlu Skyrim'de karakter hareket etmiyor

Hocam zamanında benimde başıma gelmişti hatırlıyorum TK Dodge yüzünden oyunum patlamıştı onu kaldırıp tekrar deneyin.
bide 99 da kalıyor xpse kurunca kurmayınca da kurumasını istiyor

bide 99 da kalıyor xpse kurunca kurmayınca da kurumasını istiyor
Skyrim klasörüne git data\meshes\actors\character\animations\XPMSE yolunu aç ve FNIS_XPMSE_List.txt dosyasını sil, Defender'ı tamamen kapatıp tekrar dene.

Evet bu da bir çözüm olabilir olmazsa bunu denemelisin.
pandoradan dolayı fnis.esp kalmıştı vortexi silip baştan modları kurucam ama zaten denenmiş olan modların paketini yapmıştım o yüzden hazır indirip deniycem ama oyun duruyo onda bir şey yoktur

pandoradan dolayı fnis.esp kalmıştı vortexi silip baştan modları kurucam ama zaten denenmiş olan modların paketini yapmıştım o yüzden hazır indirip deniycem ama oyun duruyo onda bir şey yoktur
şuan teker teker gidiyorum animasyon modlarını en sona bırakıcam şuan optimal mod paketi bu
beko modpack beta 2 - Nexus Mods

Evet bu da bir çözüm olabilir olmazsa bunu denemelisin.
hocam fomod nedir bazı modlarda falan görüyorum

Skyrim klasörüne git data\meshes\actors\character\animations\XPMSE yolunu aç ve FNIS_XPMSE_List.txt dosyasını sil, Defender'ı tamamen kapatıp tekrar dene.
hocam t pose sıkıntısının sebebini buldum burda yazıyor sanırım bir dosya eksik o dosyayı nerden bulucam orda tekrar kur diyor ama zaten denemiştik kaç kere baştan kurmayı birde sizin dediğiniz dosyayı sildim bu aşamaya böyle geldim

Son düzenleme:
Hocam sırayla Update Engine ve Launch Nemesis yapın bunu tekrarlayın. Nemesis çok sıkıntılı bir program bazen tekrar denemek çözebilir. Şöyle 10-15 kere daha tekrarlayın.

Nemesis'i tekrardan kurmayı de deneyebilirsin.

hocam hallettim galiba ama ben indirdiğim fizik yada animasyon modlarını vortex ile kuruyorum fakat nemesis de gözükmüyor orda gözüken boş modları sildim sadece kullandığımı bıraktım ben modları nasıl oraya atıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…