jaydenpoyraz Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 375 Çözümler 7 Dün 15:05 #1 Bilgisayarımın özellikleri bayağı düşük. Oyun oynamayı çok severim, bana modlu Windows 10 tabanlı bir ISO önerir misiniz?
Bilgisayarımın özellikleri bayağı düşük. Oyun oynamayı çok severim, bana modlu Windows 10 tabanlı bir ISO önerir misiniz?
Sherlock Osman Femtopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:11 #2 korsana teşvik etmiyoruz. Satın almanı öneririm.
jaydenpoyraz Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 375 Çözümler 7 Dün 15:14 #3 Sherlock Osman dedi: Korsana teşvik etmiyoruz. Satın almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Korsan istemedim ki, performans için optimize edilmiş bir sürüm sordum sadece. Araştırdığımda sadece orijinal key ile etkinleşenler de var.
Sherlock Osman dedi: Korsana teşvik etmiyoruz. Satın almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Korsan istemedim ki, performans için optimize edilmiş bir sürüm sordum sadece. Araştırdığımda sadece orijinal key ile etkinleşenler de var.