fl3y Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 446 Çözümler 9 11 Kasım 2025 #1 Bilgisayarımın özellikleri bayağı düşük. Oyun oynamayı çok severim, bana modlu Windows 10 tabanlı bir ISO önerir misiniz?
Bilgisayarımın özellikleri bayağı düşük. Oyun oynamayı çok severim, bana modlu Windows 10 tabanlı bir ISO önerir misiniz?
Sherlock Osman Picopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2025 #2 korsana teşvik etmiyoruz. Satın almanı öneririm.
fl3y Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 446 Çözümler 9 11 Kasım 2025 #3 Sherlock Osman dedi: Korsana teşvik etmiyoruz. Satın almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Korsan istemedim ki, performans için optimize edilmiş bir sürüm sordum sadece. Araştırdığımda sadece orijinal key ile etkinleşenler de var.
Sherlock Osman dedi: Korsana teşvik etmiyoruz. Satın almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Korsan istemedim ki, performans için optimize edilmiş bir sürüm sordum sadece. Araştırdığımda sadece orijinal key ile etkinleşenler de var.
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.163 Çözümler 226 12 Kasım 2025 #4 Ghost Spectre. ISO dediğiniz için bunu söyledim. Yoksa AtlasOS de iyidir ama o ISO ile kurulmuyor.