Modlu Windows 10'lar kurulur mu?

Juhrien

Picopat
Makaleler
1
Yakın zamanda uzun zamandır temiz format atmadığım bilgisayarıma format atacağım. Şu an karar aşamasındayım. Aklımda Windows 11 IoT Enterprise LTSC 24H2 kurmak ve kurulumun ardından AtlasOS ile optimize etmek var.

Bilgisayarım gayet güçlü. 32 GB RAM ve R5 5600 işlemcim var, bu yüzden Windows 11 kurmak konusunda bir çekincem yok hatta özellikle Windows 11 kurmak istiyorum diyebilirim. Sizce modlu işletim sistemlerini değerlendirmeli miyim? Tiny11 gibi mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tiny 11 kullanılabilir, sakıncası yok. Ancak lot LTSC kurup üstüne atlas kurmanız daha iyi olur. Hafif sistemi kurup servisleri kapatmak daha mantıklı geliyor bana.

Sisteminiz zaten çok güçlü, hem oyun oynarken sistemin durumunu fark etmezsiniz bile, ama yine de bir şans vermek gerekiyor.

Kur LTSC geç hacı, o modların ne idüğü belli değil.

Windows 10 & 11 tüm modlu sistemleri deneyen birisi olarak ReviOS, Windows X-Lite ve AtlasOS memnun kaldığım modlardı fakat zamanla anlamsızca kararsız hale gelebiliyorlar. O yüzden tavsiyem Microsoft'un modladığı LTSC 24h2. onda zamanla herhangi bir kararsızlık oluşmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…