Modlu Windows kullanmayı bırakıp Windows LTSC kullanın

Bankamatik ve yemek zincirlerinde spariş makinelerinde bulunan işletim sistemi.
Açıkçası filtre kahve makinesı için üretilmiş gibi bayağı hafif.

Atlas Os, Türkçe yapılabiliyor mu arkadaşlar?

Hocam merhabalar yaklaşık 1 ay önce falan LTSC'yi kurdum ve gözlemledim ve şunu diyebilirim ki abartıldığı kadar bir performans artışı sağlamıyor öyle Windows 10'a göre, anlayacağınız şunu diyebilirim LTSC kurup da inanılmaz bir performans farkı beklemeyin, yine normal 10'a yakın bir sonuç alacaksınız çünkü. He neyini seviyorum benim gereksiz gördüğüm çoğu uygulamadan arındırılmış, uzun destek ömrü sunan ve Windows 10 kadar sınırlayıcı olmayan bir işletim sistemi (MS Edge'i kaldırabiliyoruz yani.) Ancak ben bu işletim sistemini performans amaçlı olarak önermem, Windows 10'a çok yakın kullanımlar alıyorum çünkü fark 500-600 MB bazen ondan bile az oluyor. Eğer amacınız performans ise LTSB 2015, 2016 (desteği bitti ama sizin tercihiniz) ya da güvenilir, performans amaçlı olarak tasarlanmış bir modlu Windows kullanmanızı öneririm.

Konuyu hortlatıyorum ama bir yama sayesinde 22H2 sürümünde kullanabiliyorsunuz bu da bilgi lazım olur. Bunu Facebook'ta birisi yorumlarda bunu yazdığında sormuştum sağ olsun bana öğretti ona kocaman bir kalp dolusu sevgilerimi gönderiyorum iyi günler dilerim herkese.

Kaynak Linki

Yama Linki

Dipnot: RAR'dan çıkarıp öyle yamayı kurun aksi takdirde kurulmaz haberiniz olsun.

Dosya Ekleri

• ApplicationFrameHost_794jz3hLTs.png
    54,7 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…