Woffluon Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 326 Çözümler 2 28 Ağustos 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Başlıkta yazdığım gibi bana hangi modlu Windows'u önerebilirsiniz, ayrıca Windows 10 destekleyen fare ve klavyem diğer modlu sistemde problem çıkarır mı? (Sistemi oyun için kullanıyorum)
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta yazdığım gibi bana hangi modlu Windows'u önerebilirsiniz, ayrıca Windows 10 destekleyen fare ve klavyem diğer modlu sistemde problem çıkarır mı? (Sistemi oyun için kullanıyorum)
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 28 Ağustos 2023 #2 Woffluon dedi: Sistemi oyun için kullanıyorum Genişletmek için tıkla... AtlasOS.
MusaEnes Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 541 Çözümler 3 28 Ağustos 2023 #3 Tiny ve ReviOS diyorum.
Woffluon Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 326 Çözümler 2 28 Ağustos 2023 #4 Şebnem Ferah dedi: AtlasOS. Genişletmek için tıkla... MusaEnes dedi: Tiny ve ReviOS diyorum. Genişletmek için tıkla... Bunlar Windows 10 destekleyen cihazlarimda problem yaratmaz değil mi?
Şebnem Ferah dedi: AtlasOS. Genişletmek için tıkla... MusaEnes dedi: Tiny ve ReviOS diyorum. Genişletmek için tıkla... Bunlar Windows 10 destekleyen cihazlarimda problem yaratmaz değil mi?
MusaEnes Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 541 Çözümler 3 28 Ağustos 2023 #5 Woffluon dedi: Bunlar Windows 10 destekleyen cihazlarimda problem yaratmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Tiny 11 kullandım. Kuzenim ReviOS kullanıyor. Ama Valorant oynatmaz.
Woffluon dedi: Bunlar Windows 10 destekleyen cihazlarimda problem yaratmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Tiny 11 kullandım. Kuzenim ReviOS kullanıyor. Ama Valorant oynatmaz.
Woffluon Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 326 Çözümler 2 28 Ağustos 2023 #6 MusaEnes dedi: Tiny 11 kullandım. Kuzenim ReviOS kullanıyor. Ama Valorant oynatmaz. Genişletmek için tıkla... Neden Valorant oynatmasın?
MusaEnes dedi: Tiny 11 kullandım. Kuzenim ReviOS kullanıyor. Ama Valorant oynatmaz. Genişletmek için tıkla... Neden Valorant oynatmasın?
MusaEnes Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 541 Çözümler 3 28 Ağustos 2023 #7 Woffluon dedi: Neden Valorant oynatmasın? Genişletmek için tıkla... Tiny 11 TPM gereksinimini kaldırır. Valorant ama bu gereksinimi ister maalesef ben Windows 10'a döndüm bu arada tiny 11 de Edge yok.
Woffluon dedi: Neden Valorant oynatmasın? Genişletmek için tıkla... Tiny 11 TPM gereksinimini kaldırır. Valorant ama bu gereksinimi ister maalesef ben Windows 10'a döndüm bu arada tiny 11 de Edge yok.
Woffluon Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 326 Çözümler 2 28 Ağustos 2023 #8 MusaEnes dedi: Tiny 11 TPM gereksinimini kaldırır. Valorant ama bu gereksinimi ister maalesef ben Windows 10'a döndüm bu arada tiny 11 de Edge yok. Genişletmek için tıkla... ReviOS'ta oyanayabilir miyim?
MusaEnes dedi: Tiny 11 TPM gereksinimini kaldırır. Valorant ama bu gereksinimi ister maalesef ben Windows 10'a döndüm bu arada tiny 11 de Edge yok. Genişletmek için tıkla... ReviOS'ta oyanayabilir miyim?
MusaEnes Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 541 Çözümler 3 28 Ağustos 2023 #9 Woffluon dedi: ReviOS'ta oyanayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Woffluon dedi: ReviOS'ta oyanayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
O OneManCTW Megapat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #10 Kesinlikle hepsini denemiş biri olarak Nexus LiteOS tavsiye ediyorum.