L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 22 Mayıs 2022 #11 ilkernumi dedi: Kendim gereksizleri kapatamaz mıyım hizmetler kısmından? Genişletmek için tıkla... Kapatirsiniz ama sorun, guncelleme yapinca geri acilmasi. Ha sadece guvenlik guncellemelerini acik birakirsaniz kapali kalir. Bu aracla sadece guvenlik guncellemelerini alacak sekilde ayarlayabilirsiniz Update'i. Debloat Windows in 2022 Having Fun with Technology christitus.com
ilkernumi dedi: Kendim gereksizleri kapatamaz mıyım hizmetler kısmından? Genişletmek için tıkla... Kapatirsiniz ama sorun, guncelleme yapinca geri acilmasi. Ha sadece guvenlik guncellemelerini acik birakirsaniz kapali kalir. Bu aracla sadece guvenlik guncellemelerini alacak sekilde ayarlayabilirsiniz Update'i. Debloat Windows in 2022 Having Fun with Technology christitus.com
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 22 Mayıs 2022 #12 Bi Han dedi: Kapatirsiniz ama sorun, guncelleme yapinca geri acilmasi. Ha sadece guvenlik guncellemelerini acik birakirsaniz kapali kalir. Bu aracla sadece guvenlik guncellemelerini alacak sekilde ayarlayabilirsiniz Update'i. Debloat Windows in 2022 Having Fun with Technology christitus.com Genişletmek için tıkla... Hocam peki, ben revo uninstaller ile gereksiz uygulamaları kaldırdım geri yüklenir mi?
Bi Han dedi: Kapatirsiniz ama sorun, guncelleme yapinca geri acilmasi. Ha sadece guvenlik guncellemelerini acik birakirsaniz kapali kalir. Bu aracla sadece guvenlik guncellemelerini alacak sekilde ayarlayabilirsiniz Update'i. Debloat Windows in 2022 Having Fun with Technology christitus.com Genişletmek için tıkla... Hocam peki, ben revo uninstaller ile gereksiz uygulamaları kaldırdım geri yüklenir mi?
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 22 Mayıs 2022 #13 ilkernumi dedi: Hocam peki, ben Revo Uninstaller ile gereksiz uygulamaları kaldırdım geri yüklenir mi? Genişletmek için tıkla... Hangilerini kaldirdiniz? Guncelleme yaparsaniz hepsi degil ancak bir kismi geri gelebiliyor.
ilkernumi dedi: Hocam peki, ben Revo Uninstaller ile gereksiz uygulamaları kaldırdım geri yüklenir mi? Genişletmek için tıkla... Hangilerini kaldirdiniz? Guncelleme yaparsaniz hepsi degil ancak bir kismi geri gelebiliyor.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.637 Makaleler 54 Çözümler 412 Yer Osmaniye, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2022 #14 ilkernumi dedi: Hocam peki, ben Revo Uninstaller ile gereksiz uygulamaları kaldırdım geri yüklenir mi? Genişletmek için tıkla... Bende de o uygulamalar yok, Revo Uninstaller ile kaldırdım. Bayağı güncelleme yaptım ama hiçbiri geri gelmedi.
ilkernumi dedi: Hocam peki, ben Revo Uninstaller ile gereksiz uygulamaları kaldırdım geri yüklenir mi? Genişletmek için tıkla... Bende de o uygulamalar yok, Revo Uninstaller ile kaldırdım. Bayağı güncelleme yaptım ama hiçbiri geri gelmedi.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 22 Mayıs 2022 #15 Bi Han dedi: Hangilerini kaldirdiniz? Guncelleme yaparsaniz hepsi degil ancak bir kismi geri gelebiliyor. Genişletmek için tıkla... 3D görüntüleyici, haritalar, yapışkan notlar vs.
Bi Han dedi: Hangilerini kaldirdiniz? Guncelleme yaparsaniz hepsi degil ancak bir kismi geri gelebiliyor. Genişletmek için tıkla... 3D görüntüleyici, haritalar, yapışkan notlar vs.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 22 Mayıs 2022 #16 ilkernumi dedi: Çok arada kaldım. Sizce hangisini kurayım? Modlu olarak @OgnitorenKs hocamızın ISO'sunu kuracağım. Genişletmek için tıkla... Modlu indirmeyin yapın derim. En azından bilgileriniz güvende olur.
ilkernumi dedi: Çok arada kaldım. Sizce hangisini kurayım? Modlu olarak @OgnitorenKs hocamızın ISO'sunu kuracağım. Genişletmek için tıkla... Modlu indirmeyin yapın derim. En azından bilgileriniz güvende olur.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 22 Mayıs 2022 #17 ilkernumi dedi: 3D görüntüleyici, haritalar, yapışkan notlar vs. Genişletmek için tıkla... Onlari zaten modlamadan da kaldirabiliyorsunuz sag tik ile. Sikinti olmaz yani.
ilkernumi dedi: 3D görüntüleyici, haritalar, yapışkan notlar vs. Genişletmek için tıkla... Onlari zaten modlamadan da kaldirabiliyorsunuz sag tik ile. Sikinti olmaz yani.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.736 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2022 #18 Bi Han dedi: Onlari zaten modlamadan da kaldirabiliyorsunuz sag tik ile. Sikinti olmaz yani. Genişletmek için tıkla... HiBit Uninstaller ile daha derinlemesine kaldırabilir.
Bi Han dedi: Onlari zaten modlamadan da kaldirabiliyorsunuz sag tik ile. Sikinti olmaz yani. Genişletmek için tıkla... HiBit Uninstaller ile daha derinlemesine kaldırabilir.