Yarın deneyeceğim, ilginiz için teşekkürler.BIOS modlama olmamış sanırım. Şu siteden modlama yapıp tekrar dener misin ? Birde MSI anakartlar da bu tarz sorunlar olabiliyor çok gördüm, en sağlıklı ASUS ve Gigabyte anakartlar da çalışıyor bu işlemciler.
Denedim yok olmuyor, yine de teşekkürler.BIOS modlama olmamış sanırım. Şu siteden modlama yapıp tekrar dener misin ? Birde MSI anakartlar da bu tarz sorunlar olabiliyor çok gördüm, en sağlıklı ASUS ve Gigabyte anakartlar da çalışıyor bu işlemciler.
Edit: 20 Dakika bekledikten sonra kurulum ekrani geldi. Demek ki beklemek gerekiyormuş.Yarın deneyeceğim, ilginiz için teşekkürler.
Denedim yok olmuyor, yine de teşekkürler.
dostum seni tanıyorum bir yerden sen dadg grubundaydın galiba ? baya bir post paylaşıyordun canlı yayın açıyordun hala gruptamısın ?BIOS modlama olmamış sanırım. Şu siteden modlama yapıp tekrar dener misin ? Birde MSI anakartlar da bu tarz sorunlar olabiliyor çok gördüm, en sağlıklı ASUS ve Gigabyte anakartlar da çalışıyor bu işlemciler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.