Jiw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 25 Eylül 2023 #1 Moda güncelleme gelmiyor, bunu kendim nasıl güncelleyebilirim? Oyun Bannerlord, bu da mod dosyaları: Son düzenleme: 25 Eylül 2023
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 53 25 Eylül 2023 #2 Modu yüklediğiniz sayfadaki yorumlara bakın büyük ihtimalle başka bir kullanıcı güncelleyip yorum atmıştır.
Modu yüklediğiniz sayfadaki yorumlara bakın büyük ihtimalle başka bir kullanıcı güncelleyip yorum atmıştır.
Jiw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 25 Eylül 2023 #3 170981 dedi: Modu yüklediğiniz sayfadaki yorumlara bakın büyük ihtimalle başka bir kullanıcı güncelleyip yorum atmıştır. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok hocam. Ayrıca genel anlamda mod güncellemeyi öğrenmek istiyorum. Öyle karmaşık ve büyük modlardan bahsetmiyorum tabii. @bitwise hocam siz yardımcı olabilir misiniz? Modu kendim güncelleyebilir miyim, ne yapmam gerek?
170981 dedi: Modu yüklediğiniz sayfadaki yorumlara bakın büyük ihtimalle başka bir kullanıcı güncelleyip yorum atmıştır. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok hocam. Ayrıca genel anlamda mod güncellemeyi öğrenmek istiyorum. Öyle karmaşık ve büyük modlardan bahsetmiyorum tabii. @bitwise hocam siz yardımcı olabilir misiniz? Modu kendim güncelleyebilir miyim, ne yapmam gerek?