Merhaba değerli Technopat ailesi. İlk konum olması dolayısıyla herkese iyi sosyaller.
Günlük hayatta yanımda taşıyabileceğim modüler bir PC olmasını istiyorum.
USB içerisine Windows kurdum ve BIOS'tan başlatarak bir süre bu şekilde kullandım, fakat okuma yazma hızına da bağlı olarak çok yavaş çalıştı.
Aynı yöntemle Ubuntu kurmayı düşünüyorum, sanırım daha rahat çalışacaktır ancak burada da program desteği kısıtlı.
Mini PC almayı düşünüyorum ancak bu da yeterince küçük değil.
Finger ya da stick PC olarak geçen HDMI ile çalışan bazı mini PC'ler var, ancak Celeron gibi çok eski işlemcileri var. Yeterli performansı vereceğini düşünmüyorum.
WhatsApp,Chrome,Teams gibi standart uygulamalar. Video düzenleme uygulaması gibi görsel gerektiren uygulamaları kullanmayacağım. Dediğiniz cihaza baktım. Kasma vesaire çok oluyor mu ?
WhatsApp, Chrome, Teams gibi standart uygulamalar. Video düzenleme uygulaması gibi görsel gerektiren uygulamaları kullanmayacağım. Dediğiniz cihaza baktım. Kasma vesaire çok oluyor mu?
Ben standart uygulamalarda, Chrome'da 10 sayfa açıyorum, arka planda indirme yapıyorum, muhasebe programı zaten hep açık. Hatta açtığım Chrome sayfalarında illa YouTube oluyor müzik için. Kasma donma olmuyor. Ama dediğim gibi serin yerde kullanmanız gerekli.
Ben standart uygulamalarda, Chrome'da 10 sayfa açıyorum, arka planda indirme yapıyorum, muhasebe programı zaten hep açık. Hatta açtığım Chrome sayfalarında illa YouTube oluyor müzik için. Kasma donma olmuyor. Ama dediğim gibi serin yerde kullanmanız gerekli.
Eğer ortamda klima varsa kesinlikle sorun olmaz. Eğer klima yoksa yanına ufak bir pervane almalısınız. Ben USB ile çalışan pervane aldım. Sıcaklıklar kırmızıya gelmiyor şimdilik. Bu arada yaşadığım şehir Tekirdağ. Sizde ona göre değerlendirin.