Modüler PSU slotlara takılacak kablolar fark eder mi?

Evet, P olanlar işlemci güç girişi için. Ekran kartınız 2x8 pin istiyor, 2 adet PCIe(8) taktınız mı tamamdır.

Konuyu demişmiş gibi olacak ama kafamda birkaç soru arkadaşım. Yardımcı olursan çok memnun olurum. Anakartım’da CPU girişi iki tane 8 pinlik var yani toplam 16 pin. Bunlardan 8pinlik 1 tanesi cpu1 diğeri cpu2 olarak geçiyor. Kabloları yukarıda paylaşmıştım. Hangisini hangisine takacağım fark eder mi? Birde PCIe/MB kablosu ne işe yarıyor ? Teşekkürler şimdiden

Anakart ve kablolar bu şekilde.

Demek istediğim CPU girişleri fark eder mi ?

CPU girişleri zaten hepsi aynı güç değerine sahiptir. O yüzden fark etmez. Ama PSU'daki çıkışları karıştırmayın. Sonuçta PSU'daki çıkışlar özeldir, VGA çıkışına CPU kablosu takılmaz. Soketi uymaz.

PCIe/mb olan kabloyu bulamadım ne olduğunu. Size lazım olanları takın diğerlerini kurcalamayın bence.

Son düzenleme:

Arkadaştaydı gibi çıkışlar vs yok bende problem oluşturmaz herhalde?

Yani P8 ve p4/p8 olan çıkışları CPU1 ve CPU2 yazan yerlere takacağım öyle değil mi ? Fark etmiyor yani hangisini hangisine takacağım yanlış anlamadıysam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…