Ada Birinci Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi sorunun ne olduğunu anlamadım. Kabloyu ekran kartının farklı DisplayPort yerlerine takmama rağmen çözülmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2025
Başlıkta gördüğünüz gibi sorunun ne olduğunu anlamadım. Kabloyu ekran kartının farklı DisplayPort yerlerine takmama rağmen çözülmedi.
Bumblebeeee Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 373 Çözümler 5 Yer Chakraz Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #2 Ada Birinci dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi sorunun ne olduğunu anlamadım. Kabloyu ekran kartının farklı DisplayPort yerlerine takmama rağmen çözülmedi. Genişletmek için tıkla... Kabloda sorun olabilir monitörün girişlerinde sorun olabilir ekran kartının portları da sorun olabilir farklı ekran kartı kablo veya monitörle deneyin imkanınız tabii zaten birisini denerseniz sorunu anlarsınız gibi.
Ada Birinci dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi sorunun ne olduğunu anlamadım. Kabloyu ekran kartının farklı DisplayPort yerlerine takmama rağmen çözülmedi. Genişletmek için tıkla... Kabloda sorun olabilir monitörün girişlerinde sorun olabilir ekran kartının portları da sorun olabilir farklı ekran kartı kablo veya monitörle deneyin imkanınız tabii zaten birisini denerseniz sorunu anlarsınız gibi.