Moğolistan'da yaşanılır mı?

Ahmetiweii3

Picopat
Merhaba Moğolistan hakkında pek bir bilgim yok. Kırsal ve sessiz bir ülke sanırım, ben de sessizliği ve sakinliği severim. Yaşanılacak bir ülke mi? Vize almak zor mu?

Eğer teknolojiden uzak olacağınızı biliyorsanız neden olmasın? Oralarda paranın çok sözü yoktur teknoloji ise neredeyse yok. Bunları bilerek giderseniz emin olun mutlu olursunuz. Dünyanın tüm stresini vs. görmeyeceğiniz için mental olarak iyileşebilirsiniz bile.

Teknolojiye ve internete erişim çok kısıtlı. Nüfus çok az. Para işide baya sıkıntı. Bir ara Moğol kadınları ile evlenen erkeklere maddi destek yapılacak falan diye bir hikaye vardı araştırmak lazım.

Vize almak imkansıza yakın. Sanırım Türkiye'nin kırsalında yaşamak zorundayım

Buranın kırsalında da yaşarsın zor değil. Ben imkanım olsa köyde ya da dağın başında tek yaşarım, küçük bir bahçeye sebze meyve ekerim, birkaç tane de tavuk alırım.

Buranın kırsalında da yaşarsın zor değil. Ben imkanım olsa köyde ya da dağın başında tek yaşarım, küçük bir bahçeye sebze meyve ekerim, birkaç tane de tavuk alırım.

Tam benim kafadansın usta bende öyle çiftlik hayatı severim nasip olursa artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…