Mojang nasıl hesap açılır?

haylex

Hectopat
Merhaba Minecraft hesabı oluşturacaktım fakat sadece Microsoft ile oluşturabiliyorum ben Mojang ile oluşturmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

Mojang hesapları artık Microsoft hesabına taşındığından Mojang hesabı açamazsın.

Mojang hesapları tarihe karıştı diye hatırlıyorum, zaten Mojang hesaplarını da yavaş yavaş Microsoft'a geçiriyorlar.

Artık Mojang hesabı oluşturulmuyor. Olan Mojang hesaplarını da Microsoft hesabına taşıyorlar. Neden Mojang hesabı istiyorsunuz?

Neden taşındı peki?

Mojang Microsoft tarafından satın alındı.
Ayrıca taşındı demeyelim de, var olan hesapları hala fes etmediler. Sadece Microsoft hesabına geçirmek için uğraşıyorlar.

Artık Mojang hesabı oluşturulmuyor. Olan Mojang hesaplarını da Microsoft hesabına taşıyorlar. Neden Mojang hesabı istiyorsunuz?

Microsoft daha karışık gibi geliyor.
Mojang'ı Microsoft satın aldı oyunu Microsoft yapmış gibi gösteriyorlar ve her şeyi kendi üstlerine almaya başladılar Minecraft Launcher'da xboxa taşındı.
Teşekkürler bilgi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…