U unused Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 166 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2019 #1 6098P ve GTX 750Ti takılı sistemde. Technopat makalesindeki son raw dosyasını flash belleğime yazdırdım. Her şey çok güzel gidiyor ülke seçiyorum HDD'yi biçimlendiriyorum ama kurulum başladığında bu hatayı veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2019
6098P ve GTX 750Ti takılı sistemde. Technopat makalesindeki son raw dosyasını flash belleğime yazdırdım. Her şey çok güzel gidiyor ülke seçiyorum HDD'yi biçimlendiriyorum ama kurulum başladığında bu hatayı veriyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.190 Makaleler 60 Çözümler 807 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2019 #2 Görsel paylaşır mısın ?
U unused Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 166 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2019 #3 Bu ekranda kalıyor. Ayrıca ekran kartını deaktif ettiğimde aşırı kasıyor ülke bile seçemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2019
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.190 Makaleler 60 Çözümler 807 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2019 #4 APFS biçimlendirip dener misin ? Ayrıca aynı hata olursa imaj hatalı inmiş veya yazılmış olabilir.
U unused Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 166 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2019 #5 claus dedi: APFS biçimlendirip dener misin ? Ayrıca aynı hata olursa imaj hatalı inmiş veya yazılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Bunu seçerek yüklememe rağmen hata verdi. claus dedi: APFS biçimlendirip dener misin ? Ayrıca aynı hata olursa imaj hatalı inmiş veya yazılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Yazdırdığım dosya bu. Boyutu hatalı mı?
claus dedi: APFS biçimlendirip dener misin ? Ayrıca aynı hata olursa imaj hatalı inmiş veya yazılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Bunu seçerek yüklememe rağmen hata verdi. claus dedi: APFS biçimlendirip dener misin ? Ayrıca aynı hata olursa imaj hatalı inmiş veya yazılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Yazdırdığım dosya bu. Boyutu hatalı mı?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.190 Makaleler 60 Çözümler 807 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2019 #6 Farklı USB portları ile dene, olmazsa imajı baştan indirip yazdırıp dene.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 3 Haziran 2019 #7 Luckeru622 dedi: Bunu seçerek yüklememe rağmen hata verdi.Eki Görüntüle 400723 Yazdırdığım dosya bu. Boyutu hatalı mı? Eki Görüntüle 400725 Genişletmek için tıkla... İmajın normal boyutu ile diskteki boyutunun orantısı anormal geldi bana. İmajın doğru inmemiş olma ihtimali yüksek.
Luckeru622 dedi: Bunu seçerek yüklememe rağmen hata verdi.Eki Görüntüle 400723 Yazdırdığım dosya bu. Boyutu hatalı mı? Eki Görüntüle 400725 Genişletmek için tıkla... İmajın normal boyutu ile diskteki boyutunun orantısı anormal geldi bana. İmajın doğru inmemiş olma ihtimali yüksek.
U unused Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 166 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2019 #8 Aynı urlden indirmeye çalıştığımda diskteki boyut kadar indiriyor ve hata veriyor. Farklı bir url'den tekrar indiriyorum. Kerem00 dedi: İmajın normal boyutu ile diskteki boyutunun orantısı anormal geldi bana. İmajın doğru inmemiş olma ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2019
Aynı urlden indirmeye çalıştığımda diskteki boyut kadar indiriyor ve hata veriyor. Farklı bir url'den tekrar indiriyorum. Kerem00 dedi: İmajın normal boyutu ile diskteki boyutunun orantısı anormal geldi bana. İmajın doğru inmemiş olma ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla...