canertuysuz Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 20 11 Mayıs 2020 #1 Bu şekilde bir hata alıyorum resimleri de ekliyorum ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler. Aldığım Hata: Mm0OCt.jpg Mm0OCt Fotoğrafı, resimleri, fotoğrafları hizliresim.com Fakat bende düzen kısmı gözükmüyor: Rt3xOw.jpg Rt3xOw Fotoğrafı, resimleri, fotoğrafları hizliresim.com Bu videoda o kısım gözüküyor fakat bende gözükmüyor: KAWteJ.jpg KAWteJ Fotoğrafı, resimleri, fotoğrafları hizliresim.com
Bu şekilde bir hata alıyorum resimleri de ekliyorum ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler. Aldığım Hata: Mm0OCt.jpg Mm0OCt Fotoğrafı, resimleri, fotoğrafları hizliresim.com Fakat bende düzen kısmı gözükmüyor: Rt3xOw.jpg Rt3xOw Fotoğrafı, resimleri, fotoğrafları hizliresim.com Bu videoda o kısım gözüküyor fakat bende gözükmüyor: KAWteJ.jpg KAWteJ Fotoğrafı, resimleri, fotoğrafları hizliresim.com
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 12 Mayıs 2020 #2 Disk türün MBR mı?