Nerenden uyduruyorsun acaba. Kaynak gösterebilir misin?Destekler
Çünkü Mojavede GTX770 kullanıyorum.Nerenden uyduruyorsun acaba. Kaynak gösterebilir misin?
Macos kendisi de tanıyabilir ve CUDA driver yükleyebilirsinDriver'ı direk olarak kendi sitesinden indirip mi kuruyoruz ?
Arkadaş mojave için sormuş. Senin kart Maxwell mimarisi. Native desteği var. İnternette bir kişinin bile 9XX serisini mojavede tanıtabildiğini görmedim. Bilmediğimiz bir bilgin mi var?Çünkü Mojavede GTX770 kullanıyorum.
Macos kendisi de tanıyabilir ve CUDA driver yükleyebilirsin
MacOS Sierra için NVIDIA Web Driver Güncellemesi
NVIDIA MacOS Sierra için Web Driver yayınladı. Bu sürücü bazı uygulamalarda OpenCL sorunları çözer, bazı cihazlar içinde daha iyi yerleşik güç yönetimi sağlar. Bu sürücü aşağıdaki grafik kartlarını destekler; NVIDIA GeForce GTX 750, 750 Ti, 950, 960, 970, 980, 980 Ti, and TITAN X 'Maxwell'...www.technopat.net
NVIDIA Web Driver macOS Mojave'de bulunmuyor bu yüzden macOS High Sierra kurmanız gerek.Daha önce bende denedim olmadı bir türlü. Arkadaş olur diyince bende tekrardan indirdim burda ki sürümü. Daha önce başka yerden indirmiştim herhalde o imaj problemli diye düşündüm. Şimdi tanıyor mu tanımıyor mu ona göre high sierra indireyim ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.