Mojave GTX 960 Desteği

Hex

Hectopat
Daha fazla  
Recep hocamın video anlatımı yine efsane ve çok keyifli olmuş. Soruma gelecek olursak GTX 960 kullanıyorum Mojave bunu destekliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nerenden uyduruyorsun acaba. Kaynak gösterebilir misin?
Çünkü Mojavede GTX770 kullanıyorum.
Driver'ı direk olarak kendi sitesinden indirip mi kuruyoruz ?
Macos kendisi de tanıyabilir ve CUDA driver yükleyebilirsin

Son düzenleme:
Çünkü Mojavede GTX770 kullanıyorum.

Macos kendisi de tanıyabilir ve CUDA driver yükleyebilirsin
Arkadaş mojave için sormuş. Senin kart Maxwell mimarisi. Native desteği var. İnternette bir kişinin bile 9XX serisini mojavede tanıtabildiğini görmedim. Bilmediğimiz bir bilgin mi var?

Daha önce bende denedim olmadı bir türlü. Arkadaş olur diyince bende tekrardan indirdim burda ki sürümü. Daha önce başka yerden indirmiştim herhalde o imaj problemli diye düşündüm. Şimdi tanıyor mu tanımıyor mu ona göre high sierra indireyim ?

Daha önce bende denedim olmadı bir türlü. Arkadaş olur diyince bende tekrardan indirdim burda ki sürümü. Daha önce başka yerden indirmiştim herhalde o imaj problemli diye düşündüm. Şimdi tanıyor mu tanımıyor mu ona göre high sierra indireyim ?
NVIDIA Web Driver macOS Mojave'de bulunmuyor bu yüzden macOS High Sierra kurmanız gerek.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı