Sitedeki Mojave’yi indirmek istediğimde sayfada part 1 ve part 2 olmak üzere 2 tane Yandex disk linki var. Bu ikisini de indirdim ama biri 6 GB diğeri 10 GB iki tane imaj dosyası var. Şimdi bunları nasıl USB’ye yazacağım? İkisini de mi yazacağım? İkisini birden nasıl yazacağım?
Biri rar olarak indi çıkardım. Diğeri ise .Z01 olarak indi. Birlikte aç diyip winrar ile açtım ben içindeki dosya diğeriyle aynı. Özelliklerine baktım ve boyutları da birebir aynı 10,... GB. .Z01 uzantılı olan rar’dan çıkmıyor. “Arşiv sorunu” diyor. Linklerin ikisini de ayrı ayrı sorunsuz indirdim. Direkt diğerini USB’ye yazayım mı? 10,... GB mı olması gerekiyor?
Biri RAR olarak indi çıkardım. Diğeri ise. Z01 olarak indi. Birlikte aç deyip WinRAR ile açtım ben içindeki dosya diğeriyle aynı. Özelliklerine baktım ve boyutları da birebir aynı 10.. GB. Z01 uzantılı olan RAR’dan çıkmıyor. “Arşiv sorunu” diyor. Linklerin ikisini de ayrı ayrı sorunsuz indirdim. Direkt diğerini USB’ye yazayım mı? 10.. GB mı olması gerekiyor?
İki dosyayı aynı klasör içerisine kopyalayınız. Daha sonra RAR olan dosyaya sağ tık>buraya çıkart seçeceğini seçin WinRAR 2 dosyayı tek bir imaj dosyası olarak çıkaracaktır.