Afaakdemir Centipat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 29 17 Mayıs 2020 #11 claus dedi: DVMT değerlerini değiştip denedin mi? Genişletmek için tıkla... Geç yazdığım için kusura bakmayın config dosyasını atsam bakabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2020
claus dedi: DVMT değerlerini değiştip denedin mi? Genişletmek için tıkla... Geç yazdığım için kusura bakmayın config dosyasını atsam bakabilir misiniz?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.197 Makaleler 60 Çözümler 807 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #12 4.defa soruyorum DVMT değerlerini değiştirip denedin mi? Kaç defa sormam gerekiyor bu sorunun cevabı için?
4.defa soruyorum DVMT değerlerini değiştirip denedin mi? Kaç defa sormam gerekiyor bu sorunun cevabı için?
Afaakdemir Centipat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 29 18 Mayıs 2020 #13 claus dedi: 4.defa soruyorum DVMT değerlerini değiştirip denedin mi? Kaç defa sormam gerekiyor bu sorunun cevabı için? Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS'ta öyle ayar yok ki. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2020
claus dedi: 4.defa soruyorum DVMT değerlerini değiştirip denedin mi? Kaç defa sormam gerekiyor bu sorunun cevabı için? Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS'ta öyle ayar yok ki.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.197 Makaleler 60 Çözümler 807 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #14 Genelde olur, dikkatlice kontrol edin tekrar. Ayrıca UEFI devrede olduğuna eminsen, Legacy olarak dene.
Genelde olur, dikkatlice kontrol edin tekrar. Ayrıca UEFI devrede olduğuna eminsen, Legacy olarak dene.