Mojave voodoohda kulaklıkta ses sorunu

Makaleler
1
ASUS X555LNB laptopuma Mojave yükledim. En başta ses gelmiyordu. Daha sonra voodoohda 2.9.0 kurdum. Hoparlörden ses gayet iyi geliyordu ancak kulaklıktaki ses cızırtılıydı. 2.9.0 sürümünü sildim ve 2.9.2 yükledim. Sorun hala devam ediyordu. Onu da kaldırdım ve 2.8.2 sürümünü denedim. Hoparlör yine gayet iyi çalışıyor ancak kulaklıktaki ses az ve cızırtılı.
Tek sorunum kulaklık ve kulaklığın mikrofonunu kullanamamam. Bilgisayarımda tek jak var. Dahili mikrofon yok çünkü laptopun ekran kısmı yok monitöre bağlı kullanıyorum. Kulaklık ve mikrofonu nasıl kullanabilirim? Ses kartı: ALC233
Sistem: İşlemci: Intel i5 5200U ekran kartı: NVIDIA GeForce GT840M RAM: 4 GB 1600MHz SSD: Kioxia Exceria 240GB Windows10 // Mojave'nin kurulu olduğu disk SanDisk readycache 32 GB USB 2.0 üzerinden harici olarak bağlıyorum.

Temiz kurulum yapıp AppleALC deneyin derim. VoodooHDA son çaredir ve kalitesizdir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı